Prijava
 1.    

  Ovo je Balkan

  Objašnjenje, zbog čega ni ove godine neće biti gej parade.

 2.    

  Ovo je Balkan

  Veselo je izjavio Milan Stanković kad mu je glavni Crnja Kserksov urliknuo: "Ovo je ludilo! Ovo je blasfemija!"

  Setaju se glavni Crnja i Milan Stanković drevnim Beogradom koji pomalo liči na onaj polis sa Peloponeza i tako to, krave okolo, ženske u togama i vojnici a la antička Sparta (na čelu sa generalom Bregovićem) ih prate zajedno sa Crnjinim pratiocima, mudžahedinima valjda, Milanče obučen kao gej hoplit kome mač o pojasu visi. Dijalog koji se vodi između njih dvojice izgleda otprilike ovako:

  Glavni Crnja: I tako ti kazem brate Milane, Kserks od tebe samo traži da na Evroviziju ideš sa nekom kvalitetnom pesmom.
  Milan ga pogleda, onako kako samo isfeminizirani fini mladić može uputiti "sad ću ti jebem kevu" pogled, i reče: Molim bre?
  Glavni Crnja nastavi: Brate, glupa ti je pesma. Šta Ljubica, šta haubice, šta Balkan, šta Beograd, šta koji kurac ne jednom, ne dvaput? Mislim stvarno...
  Milan isuče mač i uperi ga ka Crnji. To uradiše ostali vojnici pratiocima glavnog Crnje. Brega je bio posebno besan i umalo nije odrubio glavu prvom mudžahedinu koji mu je pao šaka.
  Milan reče, onako besnim i zajebanim glasom: Usuđuješ se da dođeš ovde i eksploatišeš našu drevnu tradiciju pružanja gostoprimstva Crnjama, vređaš naše žene svojim komentarima o mojoj Ljubici, i povrh svega vređaš mene svojim komentarima o mojom pobedničkoj numeri za Evroviziju! NE MOŽE TO TAKO!!!
  Glavni Crnja, uplašen za svoj život, uzviknu: Ovo je ludilo! Ovo je blasfemija! Vi se usuđujete da idete protiv dobrog ukusa, iako je Evrovizija kao takva duboko ogrezla u kiču! Svetogrđe!
  Milan, oslušnu vetar i zagleda se u oči najbliže ziljavuše u togi. Nije osećao strah, samo vetar u bujnoj kosi i one leptiriće u stomaku, kad je veselo uzviknuo: OVO JE BALKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!
  A onda je veselo šutnuo glavnog Crnju u septičku jamu, koja je, eto tako, bila tu blizu.

 3.    

  Ovo je Balkan

  Refren i istoimeni naziv pesme koja će nas predstavljati na Evroviziji.Majko moja...

  Pesma koja u meni izaziva osećaj ozlojadjenosti i besa,što nisam nagovorio babu kad sam imao 5 godina da proda bika i kupi mi kompijuter,pa da sladećih 20 godina učim programiranje.
  Sada bih lepo seo za komp,iskezio se zlokobno,srušio youtube i sve sajtove gde je postavljen klip i pobrisao sve fan grupe na fejsu koje euforično počinju da skupljaju oduševljene obožavaoce ove svemirske kompozicije.
  Umesto toga,mogu samo tužno klimam glavom i šapućem refren-Ovo je Balkan..

 4.    

  Ovo je Balkan

  Izgovor u svakog Srbina za sranje koje je napravio, a da za isto nema opravdanje.

  -Pa da l' si normalan, što kumicu!?
  -Jbg tebra, ovo je Balkan..