Prijava
   

Ovo još niko nije definisao. Budi prvi!

Veliki broj reci i izraza se do skoro mogao okititi ovom titulom,tj. da za njih jos ne postoji objasnjenje,ali u zadnje vreme Vukajlijasi su prionuli na posao kao ludi pa se taj broj reci i izraza vec uveliko smanjio.Ako se nastavi dotok novih clanova i povecana aktivnost svih clanova procenjuje se da za naredne dve godine nece biti nista sto neko nije vec definisano i da ce clanovima zeljnim definisanja nekog nepoznatog pojma trebati prvo nekoliko dana da smisle neki novi,srpskom i ostalim svetskim jezicima nepoznat,pojam.

2012
Novopeceni clan Vukajlije ocajnicki pretrazuje sve definicije i pojmove za koje zna ukljucujuci i one na arapskom i mandarinskom-kineskom,ali uzalud.Ne postoji nista sto vec nije definicano,e tad ce "Ovo još niko nije definisao. Budi prvi!" morati da se promeni u "Ovo je neko vec definisao. Daj svoju definiciju." ili ce ga jednostavno iskljuciti.

Komentari

ja i sada ne znam vise sta da definisem :-)

Za one koji ne znaju, i nemaju sta da definisu, sugerisem da pogledaju definicije autora Einstein. Vidite, vec definisane stvari koje on iskarikira na sebi svojstven nacin, originalno, kreativno. Moz to i ti wlexe.. :-)