Prijava
   

Padaju u zaborav ko greške Vatikana

Grandove zvezde, koje imaju gledanost od par miliona jadnika svakog petka, jedino što ne umeju da zadrže slavu, jer ovi jadnici ili ne znaju da ih popamte koliko ih ima, ili se prerano zasite njihovog talenta za pesmu i stvaralaštvo.

Komentari

ako uopšte imaju tog nekog talenta :) +

Pa nešto i sumljam. Mada, ja nešto ne slušam to, al ima onaj jedan debeljuca što je pobedio pre par godina, lik stvarno dobro peva. :)

DAJ BRATE, kakav je ovo izraz blamcima :D :D :D -

Vatikan je greška. Užasna, pedofilska, nacoška greška.

Plus.

Butina, imali su oni pun kurac grešaka. Naplaćivanje grehova, tj. ja ubijem rođenog brata i odem da se ispovedam i oprošteno mi je, ako debelo platim. Onda, pape išle u rat, pa onda imali su ono govno od dokumenta koji su 10 vekova koristili a bio falcifikat, gde onaj car kaže da je papa veći od njega, koji car će to da kaže. Zaboravio sam kako se zvao taj dokument, u 15. veku su izvalili da je falcivikat, a to su pape znale, to je bila tajna koju su kad su dobili krunu znali... i tako to...

Butina, imali su oni pun kurac grešaka.

Ne, ne, nisi ti mene dobro razumeo. Vatikan sam po sebi jeste jedna velika greška. A ovaj dokument, misliš na Konstantina i Donation of Constantine. Ali to su isti ljudi koji su ubedili planetu da je Stepinac spasavao Srbe, tako da...

Gledao sam tu emisiju juče, o tom liku, al ništa nisam razumeo jer nikad pre nisam čuo za tog lika, jebiga. Ne znam, Vatikan jesje greška, al samo se ponašaju kako hoće jer imaju silu, i mi Srbi bi bombardovali Gadafija i Irak da možemo. Ne branim ih, samo hoću da razumem. :)