Prijava
   

Pančevci u Beogradu

Zvanično, imaju iste vozačke dozvole kao i Beograđani. Međutim, svaka iole veća raskrsnica za njih predstavlja nerešivu glavolomku.
Osim po registarskim tablicama, poznati su i po izuzetno sporoj vožnji, parkiranju po metodi 24-manevra, propuštanju svih vozila u radijusu od 1 km (po metodu "što je sigurno, sigurno je") i talasu sirena Beogradskih vozača koji se nalaze iza Pančevca i koji bi ipak da se u toku istog dana uključe u saobraćaj.

Ukoliko, daleko bilo, Pančevac naiđe i na kružni tok, stiče doživotne traume.

Komentari

E, pa majstore, u opštini Pančevo ima 10 sela u kojima ni ne postoji semafor! A svi ti sa PA tablicama isti ršum prave i po Pančevu, te kada budeš bar po brojevima registarskih tablica naučio da ih razlikuješ od pravih Pančevaca onda ću pokušati da podržim tvoju definiciju. A i većina vozača sa BG tablicama u Pančevu pravi haos po ulicama!!!

To ti je def za Pancevca avanturistu.
Gomila njih ostavi auto kod Pancevackog mosta pa na bus.

Ma Beogradjanji su najbolji vozaci na celom svetu.. A to sto je svaki jebeni auto cuknut, ulubljen ili izgreban to nije nista.. Nisu oni krivi.. Kako vidite PA table krenete da trubite i da glumite neko ludilo.. Kad odes u Novi Sad, Nis, Kragujevac, Suboticu vidis kolko beogradjani ne znaju da voze..