Prijava
   

Pantljičara

Popularni naziv za kartu za više vožnji u GSB-u pre 20-ak godina. Kriminalne narandžaste boje koja se poništavala automatski u ogromnim isto tako odvratnim automatima koji su bili toliko efikasni da si slobodno mogao da računaš da ćeš u jutarnjem terminu probuditi pola autobusa, a u isto vreme dobiti izbušenu pantljičaru.

Upada maloletnica u bus. Na ušima je vokmen iz koga se čuje "Jugoslovenka" Peđe D Boja, oči su zaklonjene kretenskim cvikerima, sa frizurom gde je vidno istaknut šatirani pramen u neku šašavu boju sa obaveznim VALLERRA gelom za kosu. Po ustima prevrće i mljacka SOFTI žvaku i obraća se penzosu koji se zalepio za automat i čita sa istog razne žvrljotine(koji se sa POLITIKOM pod miškom kreće ka Kalemegdanu): "MATORI, ŠLOGIRAJ MI PANTLJIČARU!" Posle dve sekunde dobija odgovor: "Marš stoko drogirana, jebo te onaj ko te pustio da takva izađeš na ulicu đubre narkomansko!!!" U nastavku se obraća svom pajtosu iz 8. Ličke: "Jebem im mater kapitalističku, vidiš kako nam truju omladinu! Jesmo li se mi zato borili? More, trebali smo tu petokolonašku gamad svu da pobijemo '46..." Pajtos: "E, da smo onda znali šta ćemo dočekati..."

Komentari

secanja naviru

bila je fora da namazes pantljicaru voskom pa otkucas. kad hoces opet da se vozis samo skines vosak i namazes drugi

plus i pivo imaš od mene

Pfffff. Dadoh plus, ali mi nesto i nije...

"... jutarnjem terminu probuditi pola autobusa, a u isto vreme dobiti izbušenu pantljičaru."

Pantljičara se nije bušila nego je dobijala pečat sa brojevima. Ipak plus.

Eh, desilo mi se pre par godina da na kiosku zatražim KARTU ZA VIŠE VOŽNJI.
Prodavačica vremešna, moja ispisnica, i slatko se iskikotasmo!!!!

Pantljičara je, zbog lošeg kvaliteta papira, posle nekog vremena postajala sve gnjecava i mekana, nisi mog'o da je udeneš u onu giljotinu od R2D2 automata, pa taman puko!
A kontrolorke bile babe komunjarke, sa promuklim glasom, štof-kompletom i pogledom nepravedno zaboravljene partizanske heroine, pune ogorčenosti u sasušenim grudima.
Pu!
+

sad tek kapiram koliko je matorac bio u pravu

ali,MATORI,SLOGIRAJ MI PANTLJICARU,ahahahaha pa sad sam se iskrivio keve mi!!!nista manje smesna nije ni njegova zurka sa "sasavim" pramenom tj.bojom......