Prijava
   

Paralelopripejd

Mobilni telefon sa više SIM kartica.

Komentari

ali da obje ferceraju u isto vrijeme. nikada nisam imao takav telefon a čuo sam da postoje :)))

Ima i sa četiri, zamisi. Sad viđoh. Nemam ni ja, al' bi mi trebo, al' ne dam im para.

ne znam šta će čeljadetu više od jednog broja, jedna glava, jedan broj, jedna vjera, jedna ljubav, ili što bi reko mark knofler, parafraziraću, "puno je različitih svjetova, puno različitih sunaca, imamo samo jedan svijet ali ne živimo u istom".

jedino ako se rodi sa dvije glave pa da mu trebaju dvije kartice ili ako ima namjeru ženu varat e onda pozdravljam.

Kod nas u C.G. ako nešto nije duplo, ko da ga nema. Između Pljevalja i B.Polja nema nijedna pumpa. E kad se otvori prva, eto je i druga na dvaes metara. A ja što ću a ja sa čime ću. Imam jedan broj, a onda smo zadužili i poslovni. Porodični sam vješto izbjegao, a i tazbinski (m-tel nije bilo rominga) se srećom nije dugo održao.

Između Pljevalja i B.Polja nema nijedna pumpa.

Al zato ima kafana ''Jedva'' :)

Haahahahahahahahahahahah. Kakva lokacija. E porodična kuća mi je od "Jedva" uzbrdo , malo ulijevo, a kolima skrećem poslije Katinih krivina .hohohohho

Kolko sam puta tuda prošao majko mila. Inače tu kafanu drži ujčevina moje drugarice, znamo se iljadu godina i tek to skontali skoro lolo

Hehe, a moj đed i vlasnikova baba, rođeni brat i sestra, a ja jedva da sam u "Jedva" ušo. Ne jedva da sam ušo, no nekako nikako.

Gićo, strajni plaćeniče
Ali plus

Šta je strajni plaćenik, pomogite.

Još jedan strajizam o straji. Takoreći metastrajizam

Mali Kere, što ne gledaš zabavnu pozadinu definicije, ono što se ne mora napisati, neku sliku koju sam stvoriš u glavi pošto pročitaš?

ja sam npr. zamislio čovjeka sa dvije glave.

Moj prvi komentar je i bio više šaljiv. Nisam po difoltu protivnik strajizama, čak me malo i nerviraju sa kampanjom anti-strajizma u poslednje vreme.

dobro onda, tu se slažemo. ko do sada nije napisao takvu definiciju (gadno mi je da koristim taj izraz) nek se prvi bači kamenom.