Prijava · Registracija
21 : 5
16 em plus     16 em minus
22 : 5
21 : 6

Pati na vidiku

Osoba koja deli svoj bol kako bi bio vidljiv svima.
U nadi da će postići određen efekat neprekidno nalazi nove načine i sklop rečenica kako bi dočarala svoju tugu i patnju.
Uprkos svemu što priča u suštini joj nije toliko loše, samo dosadno.

15:46
Milice, zar ćeš zaista da me ostaviš kao poslednjeg psa na ulici da te čekam i da ti lajem ispod prozora. Kiša pljušti, meni se srce steže. Ovaj septembar mi nikad nije odgovarao, samo mislim o tebi.

15:52
Ljubavi jeste da mi nedostaješ, ali ja razumem zašto ti ne odgovaraš. Oboje smo pogrešili, pričao sam s Momom. Samo Bog zna ko je bio kriv u našem odnosu, ali eto.. Izgleda da si ti prva presekla.

15:53
Ali ja tebe ne krivim, naprotiv. Samo znaš da sam išao nedavno na onu operaciju krajnika grlo mi se još više stegne kad pomislim na tebe. No, nebitno. Nadam se da si ti srećna, već kad ja nisam...

16:01
Kaže mi mama da te pozdravim, i njoj nedostaješ. Ali nema veze, moj bol je samo moj i ništa više. Neću ja da te opterećujem. Nadam se da razumeš da mi je teško, ali to nije tvoja briga otići ću ja da se napijem da malo ispraznim glavu.
Ne mogu da se izborim sa ovom tugom iako se slažem sa tobom, pametno je što mi ne odgovaraš, sramota me je sebe. Samo bolni trenuci me obuzimaju, ne smem nikome to da pričam, a ni tebi. A boli me, neopisivo. Te grlo te duša.

23:45
Spavaš li?
Evo, ni ja ne spavam.
Ne mogu vode da popijem, sve mi je preselo. Misliš li ti o meni kako me boli?

Komentari

Thumb mv5bmtq3ndi3njk4of5bml5banbnxkftztgwmdkxody0mde . v1 sy1000 cr0 0 1309 1000 al
16 em cross

instiktivni samojed

Bio jednom jedan hazard, kakav hazard,Biohazard, UA UA UA UAA UA!