Prijava
   

Paul Rodgers

Osoba koja je nekako (boga pitaj kako) stigla do uloge vokala queena, cime je unistio sve njihove pesme i lansirao Freddia Mercurya u nebo. Zasluzuje bolnu smrt.

Odslusati originalne pesme sa Freddijem i Rodgerove.

Komentari

Jbg, ja ne bih tako strogo, mada sam dao +. Pitaj vođu kako je ušao u bend...Sećam se prvog(mošda i jedinog koncerta) posvećenog, verovatno i borbi protiv AIDS-a i Frediju, gde su se izređale grdne veličine i pevale kao najjače stvari, neke i po 2-3puta...i šta reći-Elton Džon i Džordž Majkl su , meni, ostavili najjači utisak, Teško je stati iza Fredija i održati taj kvalitet, ali menadžeri imaju svoje interese, a muzičarima treba lova=publika gubi

Не лупетај бре незналицо.
Пол Роџерс је један од највећих рок певача свих времена, а приступио је саставу не као члан Квина, већ као Пол Роџерс и Квин.
Пева са Квином на наговор Брајана Меја, да би направили велику турнеју, зарадили паре и одржали сећање на Фредија Мерјурија.

Пол Роџерс је легенда Бед Компанија, Фирме и Фрија.

Причаш глупости.

Slažem se sa Ababovićem. Minus

Potpis za ababovicev komentar!!! Rodgers je jedan od najboljih rock vokala ikada i jedina normalna zamena za pokojnog Merqueeria...

on je stara skola tamo Bed kompani i Fri ali Brajan i Rodzer (Dzon nije ucestvovao) su mogli da pozovu na primer Dzordza Majkla kao bolje resenje za tu turneju.