Prijava
   

Pavle Ninkov

Verovatno najteži desni bek domaće fudbalske lige svih vremena.Ujedno i trenutno najbolji bek iste,što samo govori o njenom kvalitetu

Spominjalo se da će da ide u Juventus,ali ako ode moraće da smanji sa prasetinom

Komentari

Он је дебео? Јбт, па да јесте не би могао онако да трчи. По мени и најбољи играч у првенству. -

Vrv navijaš za Zvezdu ko i ja,ali lik ima viška kilograma sa kojim ne može igrati u nekoj od najjačih liga...čini ti se da je brz,zato što nam je liga puna trutova i kvalitet fudbala je ravan nuli...doduše meni je Pavle čak i simpatičan jer daje 100posto svojih mogućnosti

Јесте да је слаб квалитет али сам га гледао сто пута уживо, увек дечко пробија по страни, а и те киле ако их има вишка су се више одразиле на његову снагу тако да му је још теже узети лопту и заустивати га у нападу. Опет кажем то је моје мишљење али се поред свих ових ликова у ЗВезди највише истиче.

to je tačno,posle Lazetića je najbolji...ima on kvalitet za našu i lige koje su malo jače od nje,tojest da igra standardno u njima...dok za najjače mu fali i kondicija da bi igrao dobro i da izdrži čitavu tekmu,znaš i sam da nekad voli da se baci kao Italijan a da ga neko ni pipnuo nije :D to je zbog toga jer već izgubi dah i ne može više,ali i lukavstvo se ceni :)

Ima čoek viška definitivno. Al je najbolji u zvezdi. I koroman je imao pa je bio ponajbolji. Ako ti nije mrsko pročitaj moju def najbolje pripreme do sada. Ne mogu stavit link preko fona sam. Ne treba plus da znaš.