Prijava
   

pavle vujisic

Jedno od najvecih imena naseg glumista i kafana.Zavrsio Akademiju al' zivotnu, smer:ispijeni kafanolog.Uza specijalizacija:rakija.Glumio je u mnogim izvrsnim ulogama od profesora do partizanskih boraca.Kruzi i vic o njemu:Takmice se Englez, Francuz i Pavle Vujisic ko ce da se bolje ispovraca.Sudija je svinja.Napije se Englez viskija, povrati, svinja gleda njegov rad, proba malo kaze nije lose:trojka.Najede se Francuz onog njihovog budjavog sira ispegla se ko nenormalan.Proba svinja ono..kaze nije lose, malo bolje od Engleza cetvorka.Doje red na naseg Paju.Trgne on pet sest gutljaja iz boce i grune da pegla:BLJAHHH!.Tek ce ti svinja:BLJAHHHH!

Paja je neprimenjiv u svakodnevnom govoru, rezervisan samo za specijalne momente.

Komentari

On je bio intelektualac, pisao je predivne pesme, a hobi mu je bio brodogradnja. Njegov testament je jako duhovit i originalan i svakako, ako ti se ukaže prilika, pročitaj ovo štivo, pa ćeš se uveriti da je dobar cug poslednje po čemu je zavredio da ga pominjemo.

ЖУ Србина само се цуга рачуна. Поезија, духовитост, Бродоградња (видиш ли негде море?), то је за западњачке педере.

Nije tacno da P.Vujisic nije zavrsio Akademiju. Zavrsio je jos dok je Glumacka Akademija bila u Knez Mihajlovoj. Sada je na tom mestu sabor narkomana i di dzejeva.

Onaj parobrod sa tockom iz serije "Kamiondzije". To je bio licni brod Pavla Vujisica. Covek je brodio na Savi.