Prijava
   

PayPal

Ono što u će kod nas u Srbiji zaživeti tek kada ostatak sveta bude imao kola koja lete i sopstvene robote vozače. Kada se bude pričalo mislima i živelo večno, možda se ovi naši sete da bi trebali malo da se potrude oko PayPal-a!

Za one koji ne znaju: PayPal je kompanija koja vrši transakcije novca preko interneta. I tako mogu da se kupe razne lepe stvari koje ne mogu da se kupe ovde. Funkcioniše i u Kirgistanu, Jemenu, Omanu, Maliju, na Madagaskaru, Sejšelima, u Albaniji, Laosu i jebenom Lesotu, samo kod nas nema!!!

"PayPal u Srbiji od 2008."
"PayPal u Srbiji tek od septembra 2009."
"PayPal u Srbiji od 2010."
"Ništa od PayPal-a ove godine, možda početkom 2011."
"PayPal možda u septembru..."

...i tako nastavljaju da nas lažu svakih 6 meseci...

Komentari

Plusčina i po za ovo...
P.S: A, šta misliš kako bi neki "biznismeni" ovde zgrtali kintu kada bi PayPal zaživeo kod nas??? Mislim, zašto bi ti (recimo) preko neta kupio navigaciju za kola po ceni od 120 evra, kada je ta ista na popustu u nekom megamarketu ovde 220 evra... :P

Hah, za to si u pravu... Ali ti biznismeni koriste paypal accounte preko Hrvatske da bi nabavljali svoju robu, jer... bizMis je to :D

Hmm...Nisam siguran imal' ti leteći automobili i ostala sokoćala...

Nema. Nema ni PayPala. Jer ovo sto mi imamo nije nista, treba da cekamo jos 5 godina na pun pristup. Skrill je odlican sto se nase zemlje tice, jedina mana je sto se dugo ceka na isplatu novca.