Prijava
   

Pazljivo slusanje

Potpuna posvecenost osobe A izlaganju osobe B bez ikakve oscilacije u paznji. Cesto merilo medjusobnog poverenja i gotovo nemoguca misija. Uvek ima delova koji ni coveku koji je ziveo na pustom ostrvu deset godina nisu zanimljivi. Danas se bazira na umecu da izgledamo kao da slusamo.

Igram prvi put "Half Life 2" (epizoda jedan). Stignem tamo do nekih buba sto non-stop iskacu iz jazbine i razmisljam kako da ih zaustavim. Dolazi drugarica sva uplakana, seda pored mene i krece da se ispoveda.
Drugarica: Znas, Ranko i ja smo raskinuli... Smrc..
Ja: Aha, strasno... Jos razmisljam: "Aha tamo su kola, mozda ce gravitacijska puska moci da ih podigne i prenese do rupe za bubama..."
Drugarica: Tako mi je tesko, je l' slusas?
Ja: Slusam, slusam. Samo ti pricaj, slusam ja, nista se ne sekiraj. (aha, znaci kola su stvarno resenje, ali poslednja su na trecem spratu, majku mu, kak' cu do tamo)
Drugarica: Ma, ostavio me tako bez reci....... (beskrajno trabunjanje, koje mnogo podseca na prethodni raskid o kom sam slusala)
(posle pola sata)
Drugarica: E, bas mi je drago sto si me saslusala, znas mnogo si bolja od Darinke, ti nikad ne odas nikome ono sto ti ja kazem ma koliko te ispitivali. Divna si.
Ja: Naravno, svaki put, znas da sam uvek tu za tebe! (zagrljaj, cuveno zensko kenjkavo cmakanje, ide drugarica kuci) A eto vam ga na, sredila sam vas. Sad jos oni zombiji sto iako ih ubijes ozive ako je svetlo predugo ugaseno...

Komentari

Prvi put sam stvarno slusala! :)

Благо теби. А можда је и она добро одглумила,па се правила луда што ти играш. :)

A, ne mogu kad me uvek nadje kad ne treba, najgore je sto mi je rekla kako sam ja jedina osoba kojoj je to poverila. Onda mi je bilo malo krivo... Ali vracala se tome jos sedam osam puta tako da sam se upoznala sa tim sto je vec trebalo da znam. :)

Сад бар знаш како да се спремиш за следећи пут. :)

Dežurno rame za plakanje. Znam kako ti je sestro :(

Pogotovi kad me navataju dok igram arenu :(

Strsno, slusala bih ja, stvarno bih, ali ta igra stvarno zahteva jako mnogo razmisljanja, tako da mi je mozak bio preopterecen. :)

ja stvarno umem da saslušam...i volim..bem li ga, valjda sam emotivac...al +

Ma, umem i ja, ali nekad je stvarno previse, znas ono kad neko vrti istu plocu sto godina, tipa Sinise Pavica, to je vec malo mnogo. Ali volim sto volis da slusas, svaka cast! :)

vrti istu plocu sto godina, tipa Sinise Pavica

Хахахахахаха :))))

E, 'leba ti, kako selektujes tudj deo komentara? Vec mi je neko bio objasnio, ali nisam pazljivo slusala, pa sam zaboravila.

Објаснићу ти детаљно на ПВТ.

smorena, na to slušanje uhvatio drugu ženu...:) i na urođeni šarm i zelene oči...sad se malo hvalim...

za ovo što si pitala: napišeš citat velikim svovima, pa kopi paste sta oćeš, pa tatic velikim slovima...CITAT, takvim velikim...

'Ajd'. Nadam se da je manje komplikovano od Half Lajfa. ;)

Имаш ПВТ. Ваљда није,нисам дуго играо Халф Лајф. :)

CITAT smorena, na to slušanje uhvatio drugu ženu...:) CITAT
CITAT Ваљда није,нисам дуго играо Халф Лајф. :) CITAT
Nadam se da sam uspela.

CITAT
NISAM!!! xD
CITAT

У трећи ред не пишеш ,,цитат'' него ,,татиц''.

TATIC na kraju..ne citat

Aaaa, jbt, treci put treba "TATIC", koji sam ja moron, nisam taj deo ni procitala.

Nadam se da sam uspela.

Retard. xD

odusevljena primerom!!!
inace, znam kako ti je... al ja nemam igrice na kompu :(

+ могу да замислим да си играла hearts of iron. :)

+ i omiljena zbog primera :D

Uvau, nisam ocekivala da ce se ovolikim ljudima svideti primer! Carevi ste! Sad jos samo da popijem jedan "Fortify Intelligence Potion" u kombinaciji sa "Restore Fatique Spell" pa da uzmem da ucim za ispit. :)

@smorena valjda, "Restore Fatigue Spell"?

mene zanima sta je bilo sa bubama?
I zombiji me interesuju... +

@Netopir_VersionB: Jest', to je efekat, mada, zaista, cin se ne zove tako. Originalno ime je bilo "(ime neke tamo vilenjacke boginje)'s Blessing", al' davno je to bilo, stvarno ne mogu da se setim tacnog naziva. :D Poenta je se ispit blizi. :))))

@super lepak: A, zombiji se u sustini nisu mogli ubiti, moras da bezis, ali je jako strasno kad ih upucas, a onda privremeno padnu mrtvi, a onda se ugasi svetlo i posle 30 sekundi cujes kako se bude, pa upalis lampu da ih vidis, tad beze od lampe, mada mogu da te zaskoce sa ledja, ali na kraju se i njena baterija potrosi, a privremeno si zarobljen... Uh. :)

U tom delu sam ih gadjao plinskim bocama iz gravity gun-a.

jbg, i zadnje vrijeme se sve češće pravim da slušam nekoga. svi imamo svoje probleme... +