Prijava
   

Pecaljka definicija

Kada naslovite definiciju, koja ce citaoca asocirati na nesto svima poznato, ali to sto ste vi definisali takodje ima smisla i vezano je za pojam, a opet, nikakve veze sa najrasprostranjenijim znacenjem.
Iskompleksirani i oni koji su bukvalisti i nemaju bas humor sa pet zvezdica, a pritom su starosedeoci na Vukajliji, olako ce vam dati minus, jer ste uvredili njihovo presvetlo postojanje time sto ste ih namamili da procitaju vasu definiciju koja se kosi sa njihovim prihvatanjem iste.

Definicja Dana, koju malopre servirah;
Cetiri zvezde;
Bizetic.

Komentari

Takva, skoro ista, definicija već postoji. Pre definisanja nekog pojma, obavezno idi na "Pretragu". To ti je moj savet :)

Sad sam ukucao "pecaljka", "navlakusa", pa tek kod "mamac" pronasao ono na sta si mislio. Pa, nije ista. Covek je tu spomenuo biser, a ja i dalje stojim da su "Cetiri zvezde" jedno od potencijalnih resenja u Slagalici. I ako je tako rigorozna kontrola definicija, onda bi ih svakog dana bilo bar za cetvrtinu manje dnevno, posto neke postanu definicije dana, a pritom su biseri. Ovo je valjda recnik slenga, koji varira od ulice do ulice, a negmoli od mesta do mesta. Eto.

Dnevno je pleonazam u natposlednjoj recenici.

Nisam mislio na ovu, nego na "Definiciju dana".

Aha! :) Pa, kad smo vec poceli da se dopisujemo ovde, da nastavimo. Ukucao sam, ali je nisam video na pocetku, pa sam mislio da je niko nije definisao. Slicnost je 33% i izvinjavam se zbog toga. No, nije spomenuo sastavne delove dana i da ta definicija vazi svuda. Uglavnom, sto se nje tice, nije problem ni da bude obrisana, ako sud donese odluku da je previse plagijatorisana. :)