Prijava
   

Penjanje uz stepenice

Lajt motiv svake top-šop reklame čiji režiser drži do sebe. Neoborivi dokaz kvaliteta reklamiranog artikla. Borba protiv krive kičme, bubuljica ili krečenje sobe, nebitno je. Scena sa penjanjem uz stepenice je redovna k'o jutarnja erekcija. Ne može da omane. Ukoliko pozovete odmah, čeka vas posebna ponuda - za istu cijenu penjaćete se uz stepenice čak dva puta više!

(Mis'im, ako ne mož' da se popneš uz stepenice, koj' će ti kurac nešto iz top-šopa?)

- Otkada koristim ove kapi za smanjenje dlakavosti na rukama, moj pas je izuzetno srećan. Sada često idemo u šetnje, ne stidi me se više, a i artritis ga ne muči. Konačno radimo ono što nismo mogli godinama - Penjemo se zajedno uz stepenice, po cijeni jednog!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Za svojih 75 godina se nisam ovako dobro osjećao. Ova čudesna vezica koju stavljam preko leđa me je preporodila. Hodam uspravno, a mislim da to može pozitivno uticati na moj seksualni život. Kao posljedica uspravnog stava, nestali su problemi sa ravnim i lijenim stopalima, cirkulacija se poboljšala pa mi se juče za doručkom javio vršnjak poslije dugogodišnjeg sna. Sad mogu da se penjem uz stepenice i vučem babu za sobom. Ako bude dobra, možda ja tu, na licu mjesta i sadžgam. Stubišta su mi oduvijek bila fetiš.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

- Otkako sam ostao u nepokretan, moj život nema mnogo smisla. Onda sam jednog dana vidio reklamu na top-šopu. Rekao sam sebi - To je to! Naručio sam super-krečka i sada ću konačno opet moći da se penjem uz stepenice! Sam!