Prijava
   

Penzionerka pubertetlija

Žena penzionera pubertetlije koja je pored njega malo podetinjila, ali ne sasvim. Kako uopšte i biti normalan kada voliš nenormalnog čoveka? Da bi ga malo uposlila, takođe da joj ne bi smetao i štipkao je dok ima neka važna posla za unuke da obavi ona ga pošalje na pijacu. Apsolutno se ne nervira što ga nema, pa i ona voli da svrati i podjebava penzose u domu ponekad, jednostavno je neodoljivo...ali ona ne krade domine kao on, nego dovede unuke koji skaču ko pomahnitali a penzosi pizde i sklanjaju se...ona ne baca mrvice po deci u parku i obično štipa muža kad to radi, kao da je zaboravio kakvi su bili kad su bili mladi...ne ona samo špijunira parove kako bi uhvatila stariju unuku na delu, bezobraznica neće babi da kaže za momčića. Ručak je spreman, čeka se dedica, kad uđe ispadne mu proteza jerbo je pokušavao da je cmokne bezuspešno, a ona je kao ljuta jer on kasni pa neće da mu pomogne da nađe, dok on psuje sve u 16, ona se kikoće tiho u kuhinji.
Naravno Dnevnik je nezaobilazan, da bi se ispoštovao kult svevišnjeg Dnevnika,oči su sa sve cvidžama su uperene u TV a uši sasvim načuljene. Pošto pršljen koji je zajebava još od pedesete počinje da boli, ona se namesti kod njega. I dalje muk.
Naravno lek je tu, pošto su se objašnjavali danima od koliko miligrama treba da se pije, on je pobedio (čitaj pustila ga je) pa mu tako ona da predviđenu tableticu a ostatak rastvori u cedeviti, deka zadovoljan, ona zadovoljna, ljubav cveta kod matoraća.
Posle dnevnika, deka bi u krevet, ali ona ne dozvoljava, zar oni koji su u 4 ujutru bazali po praznom gradu u potrazi za fontanicama da se trezne, a ne...igra se ne ljuti se čoveče. Ona uvek vara, to joj je specijalnost, a deda em frflja jer nije našao protezu, em se nervira što ona dobija, a ona se samo cepa, naravno da je uvek mogao da je nasmeje, naravno da to može i dan danas, posle toliko godina.
Igranke su njemu opasna zabava, a njoj još veća...dok on uživa gledajući iskolačene oči gospođa koje gazi, ona uživa u još većem iskolačenju jer su sve žene ljubomorne na njenu liniju, i to kako ume da oplete, bez obzira što je pršljen jebe. Ona loče, ona se zajebava, ona dominira...jer ona je super-baba sa ćaknutim mužem.

Amin

P.S. Kostja delom učestvuje u stvaranju defke jer sam kao osnovu koristila delove iz njegove defke kako bih opisala život ovakvih bakica.

Komentari

Me like it! :) +

Иц најс то хир дет ;)))))

плагијат :Р
+++++

Је ли бреее :Р Ем сам те изрекламирала ем сам ставила да си полу ауторрр, па шта бре оћеш сине више? :))))

Хвала Борко! :)

:)
кад си овако добро написала, мало ме стид оне моје дефке :)

Ништа ;) Морам признати да ми се свиџа надовезивање ;) И чист доказ да је женско проклето :P :) Он се барем спрда са другима :)

Ајде молим те да прекинеш! :Р Ништа ово није боље од оне твоје, само што је мало дужа. :)

Борко хахахахха :))) хвала, али није фер да баба ради исто што и деда, ипак неко мора да се бар прави да је нормалан...:))

To, mici! Mada je ovo dijelom i opis penzionerskog para, koji tek treba da uslijedi...

не она само шпијунира парове како би ухватила старију унуку на делу, безобразница неће баби да каже за момчића.

...a bakuta bi da joj da par korisnih savjeta... :))

Јесте, па да зеза оног ко је воли. Јадник, иде да гледа сестре, па се опет враћа њој :) Ех, шта ти је женско. Направи од човека будалу за цео живот.

http://vukajlija.com/zena/172177

Па Лули ја сам се мало занела, али нисам могла да описујем само бабу кад имам профил онако фасцинантног старијег господина на располагању :)))

Јесте, бакута је пуна искуства из лудих ситуација које је са дедом прошла :)))

Obe defke idu u omiljene :)

Хахха Борко воли и она њега, али мора малоо...па у њој је и даље она врца од 15 година зар не? :)))

Чупав хвала....:)

е људи шта серете? деда се враћа баби зато што му једино она кува ручак...цццц :))

То ти кажем. ЖеМско мора да зеза мушко и да га прави будалом, чак и кад га воли!

Дај бре Костја, ајмо мало романтике :Р :)))))
Борко, така нам је судбина јбг. а признајтее ни вама не смета кад вас подјебавамо? Или вам смета? А? :))

A vama to smeta, je li? :) Ne bih rekla...

И како сад ја да дођем до речи? Какав здружени десант! :)

Борко, позови неку мушкадију да ти се придруже па да видимо ко је јачи кад је језик у питању! :))))
И такође, немој да врдаш, лепо смо питале :)))

Davaj odgovor, namah!

Заиста ме чуди како Гестапо није водила жена. Ко ће бре надговорити жену? Једном сам пробао, трајало.... На крају сам изгубио живце. А тек две надговорити!!! То не би могао ни пук восјке :P

Све је кул кад има мере (ух како сам љигаво политичи коректан ;) :P )

Хаххаха има шансе да надговориш жену Борко, наравно да има, можеш чак да добијеш шта год хоћеш без гунђања...мораш је само ухватити неспремну, рецимо спремиш фул вечеру свеће бла бла ако се ложи на ромнатику...па онда купка па старе плоче или тако нешто, или нека шетња може по избору..на крају вечери јој кажеш да је волиш и да не можеш да живиш без ње, и гарантујем ти, значи 100% шта год да јој кажеш неће ти рећи не...:)))

Мени је ово доста, само је фора да сазнам докле смем да идем :)))

сада да поновим свпј коментар:
да је мени оваква жена у старости... ;D

Бундеславе, ватај на време, немој да чекаш, шта да ти кажем....:))))

Ја? НЕ. Малер и ретард у пакету. Да кренем да пишем не бих до сутра завршио. Задњи пример:

Пошаљем ружу на посао (обзиром да не знам ни број телефона, камоли где живи), а она је на тај дан отишла на одмор.

http://vukajlija.com/gore-od-smrti/187720#comment_464161

Хахахах о Божеее, па неће бити до краја живота на одмору а теби ваљда није тешко да пукнеш још 150 динара за ружу аман?! :))) Само опуштено, имаш победу загарантовану....:)

Јес, малко сам већи малер. Рекох, задњи пример. Било како било, има једна чудна ствар. Како је опуштено прићи неког прелепој риби... Ал ако ти се баш свиди, е онда настаје велики проблем.

Боркооо, Боркооооо...:))) па она не зна да се ти ложиш на њу, мислим да си се затрескао или шта већ, значи ти си донекле у предности! :)
Па и ја сам малер па ево ме, жива здрава и хепи, шта ми фали? Чак и да си 10 пута већи малер од мене, какве везе има :))

Обзиром да сам је звао на пиће, мислим да зна. Идем да легнем. Ипак имам мушки мозак, лако се преоптерети.

Ооо е лепо онда, срећно ти било освајање те дивне даме! :))) Ћаос ;)

Само да не попијемо бан због спема. Ово је пре био чет.

Па ја сам више самовала па су ми опростили. ;) Ваљда нисмо баш толиикоо баксузни.

Говори у своје име :P А још си и женско.

Хахахахах :)))) ма неће бре, а и да нас банују, ко зна зашто је то добро ;) можда ћеш за време које би иначе провео овде, да направиш неки додатни излазак нешто и да сретнеш ону твоју!

Јбг, оптимиста сам са искуством.

Ма кулијана, не брини. ;)

И тако се прича наставља... :)))
+

Hihi, ovdje smo se baš raspričali, vidim... A Borko, slaba ti je taktika, rekoh ti već: nećeš tako daleko dogurati... :))

Како да је мењам?