Prijava
   

Perverzija

Najsuptilnije od svih zadovoljstava jer se do njega najteže stiže. Više umno nego telesno jer izvedeno kako treba tera neurone u overdrajv i na kraju u potpuni tilt. Najvažnije je razlikovati pravu perverziju od one lažne.

Lažne je veoma lako uočiti jer su lako dostupne i sveprisutne. Svako je na raznim redtubovima i youpornovima mogao da naleti na takozvane "perverzije" koje su se toliko ustalile da postaju dosadne i svakodnevne zbog čega i nisu perverzno. Hoću da kažem da guranje kurca u pogrešan slot nije perverzija, to je samo guranje kurca u pogrešan slot da se razumemo. Seks takođe nema veze sa perverzijom.

Pitanje kakva je perverzija nema smisla. Prava perverzija se ne može definisati i odrediti granicama. Ona je uvek prisutna bila izražena ili ne, za svakoga drugačija. Kada svesno uradiš ono za šta znaš da će savest da te pojede kao siroče parče hleba, polako ali sa ubitačnim tempom, onda znaš da je perverzija uspešna. Kada prevaziđeš moralne okvire koji su ti ugrađeni u mozak od malena i pređeš sopstvene granice onda znaš da si ostvario cilj.

Komentari

Filozofska defka. Odličan uvod, sa pravovremenim "skretanjem" i takođe pravovremenim vraćanjem na put sa kog je poenta defke i krenula.

Plus, jer tako se to radi.

ovo ću se vratiti da još jednom iščitam i komentarišem kad budem eklipsa, do emilinog mozga ove riječi ne dopiru :)))

PERVERZIJO MOJA MWA MWA