Prijava
   

PES Veteran

Ugrozena vrsta,vec godinama. Od omasovljenja Konamijeve fudbalske simulacije i njenog prelaska na PC,sve ih je manje...On idalje veruje da je pravi potez staviti Carlosa u napad,a od prvih para na ML i dan danas kupuje Kanua,vrhunac brzine je,idalje,"speed devetka",i ne pati sto igraci nisu licencirani. Ordenje i zasluge PES veterana prestavljaju njegove izravnjane jagodice na prstima,ilzilazni otisci,kratki zivci i osrednje poznavanje japanskog jezika i pisma.

Komentari

Одлично! Од-ли-чно!

хахаха , управо сам завршио играње ПЕС-а са ортаком на компу , одвалио ме :) . ... али баш ми занимљив опис ових :) не знам ни једног ал подсетио ме на старе дане....

Lepo, mada nas ima koji smo i na 98mici hejtovali one koji stavljaju Karlosa u napad :)

zhunej olitimas....ching chung viningeleven hin seiii! :PPP mIslim da je tako isla spica....a kad se da gol komentator pocne da divlja bum,bum,bum,bum :DDDD bezao sam od kuce da igram "japanski fudbal"

ja konkretno nisam toliko ni igrao sa Brazilom,furao sam Nigeriju,ali to je bio genijalni izum :)

http://vukajlija.com/aaaaaj-gambaribas/170600

Ево једне добре дефиниције на тему јапанских коментатора. :)

Еј, али јапански фудбал, или "јапанска троја" (Вининг елевен 3), знаш како сам играо то...
Иначе, у којој си се ти сонитеки тј. играоници оформио? :)

Бабангида је имао 99 за брзину.... :)

Bio je i neki ISS, secam se da sam igrao mislim da on ima veze sa PES-om i WE-om. Sta je tu komentator radio auuuuuu

Pa u vreme mog formiranja su bile stalne restrikcije,'97,'98...'99 pa sam u zavisnosti od Distribucije posecivao Asterix,Brdjakovu,Diksija...kako kad,sve tri su bile u razlicitim grupama :)

Звали сте је "Брђакова". Нама је то било "Код Комше", ипак нам је свима било на максимум 20 метра. :)

Него, јел мислиш на оно мало што је било у почетку, или оно што је касније отворено на раскрсници код католичке цркве?

Da ISS, legendarni Valderama. Samo se na centarsut igralo,utakmica 5 min. a rezultat 7:6.

na onaj sobicak,u Brdjakovoj bas...svracao sam par puta i ovamo....

Uncahama miniminimu djing jang mifen

ја се сећам да је говорио и нешто " смедерево трансс!!!"

laki to je ono zunej olitimans :PP xaxaxa! a ocene su bile prvo od 1 do 9,pa na novijim verzijama 1-19,i od kad su se preselili na PC i iskomercijlizovali onda su poceli da koriste do 99!! A jel igrao neko J-League sa japanskim timovima?? Pamtim da sam samo igrao sa Nagoyom Grampus Eight,jer sam tamo razlikovao Piksija,bio jedini plavokos :))

Ma "jojo kitotes" :)))))))

Ronalod i Karlos i samo L1+X.Dupli pas i gol! :) A kad pocnes Master Ligu,Ronaldo vredi 15,zato sto je bio povredjen i odmah ga kupis.Inace prvo je bio ISS(International Superstar Soccer.Bio je ISS i ISS 2.Posle je izasao WE 2000,pa par tih delova,pa posle toga PES.A "smederevo trans",mislio sam da je samo moj drugar to cuo. :))))

Rodjen sam '96 ali mi je cale u to vreme imao SEGA MEGA igraonicu, pa su mu ostale neke igrice znam da sam bio nalozen na FIFA 97 vecito Real i Miajtovic.