Prijava
   

Petak 13-i

Glupi Američki film zbog kojeg 30% stanoviništva taj dan polomi nogu, ruku ili doživi neki maler, a sve iz razloga što je toliko opterećena da im se nešto ne desi tog dana.

Jebote, prazan grad danas....

Komentari

Корлеоне, дадох ти плус, али ниси скроз у праву. :)
Мој деда је ладно умро 13.2.1998.
Био је петак. :)

Moj deda je umro 22.8.1999. Tad je isto bio petak 13. :).

е јбг. О томе се и ради. Све је то статистика. Сваки дан ти се деси неки пех, а кад се деси на овај дан, ти кажеш "у јеботе, који сам баксуз, знао сам" :)))

Е, јебага... :)))

Па и ја кажем. Нећу рећи да нисам имао већих "догађаја" у животу на петак 13-ти. Али, замисли да сам један дан у години (није био светац, ни црвено слово, ни било шта) имао коктел малера од једном. Засекао прст на брусилицу, кад сам сам га превијао, засечем други, а након пола сата ме звекне нека арматура на 1 цм од ока. Отишао сам у кућу, напио се као свиња и легао да спавам у 6 поподне. :))) Но Цомент.

Само си трапав. ;) +

рекла бих "случајности" ал не бих да избаксузирам, дан траје још 1 сат...
+

pravopisne greske Korle, nije se ranije desavalo, al jebi ga, petak 13i

sada je vec uveliko sestak 14. a inace petak 13. se danas nije emitovao i za to cu nekoga da tuzim film nisam video nepamtim... +

petar 13 jeste baksuzan dan....Dobra def ali dala sam ti minus zbog reklame.. :)))
Da znas sta je mene snaslo na petak 13 ti....

Meni je svaki petak 13 bio cool dan. Uvek sam se dobro provodio, jednom sam išao na svirku May Result-a i fenomenalno sam se proveo. Ipak, palac gore, defka je dobra.