Prijava
   

Petnaestice

Ženske merdevine namenjene lečenju kompleksa. Ove merdevine zahtevaju poseban način hodanja koji se postiže vežbanjem tj. nošenjem merdevina u svakoj mogućoj prilici (plaža, pijaca, izlazak, šetnja, izlet u prirodi itd.).
Ženske merdevine namenjene su devojkama koje vole da gledaju sa visine i da budu iznad drugih.
Ove merdevine namenjene su devojkama koje misle da se atraktivnost i ženstvenost postiže preterivanjem

Primer pravilnog hodanja na ženskim merdevinama: Devojka koja se penje uz stepenice brzinom 2m/h držeći se sa obe ruke za gelender.

Komentari

Ne bih se baš složila sa tobom, pogotovu ne oko prve rečence. Ima devojaka koje jednostavno vole da nose štikle, kao ja, a nisam niska uopšte. Naravno, ne nosim ih svuda, uglavnom uveče u grad. I da, postiže se i atraktivnost i ženstvenost, ma koliko ti to ne bila voljna da priznaš.

Violeta, ok su štikle. Ali 15 cm? Čemu?

Pa za niske devojke valjda. Ja ih ne nosim, nemojte pogrešno da me razumete, ali nikako ne mislim da devojke koje ih nose leče komplekse.

Nosim i ja obucu sa visokom štiklom, veoma često. Reč je o preterivanju. Primer koji sam navela nije izmišljen, a devojka nije niska. Postoje mnogi drugi kompleksi zbog kojih su devojke sklone preterivanju.

ok je poenta ali mi se ne sviđa preterana upotreba reči merdevine, gubi se ta fina distanca tebe kao neutralnog autora i neutralizma definicije kojim treba da odiše i nas obične čitaoce prosvetljuje.

..ako me razumeš.

koje misle da se atraktivnost i ženstvenost postiže preterivanjem

O daaa, postiže se još kako!!!
:)))
+++

Objasni mi kako je devojka koja ne ume da hoda na visokim štiklama ženstena i atraktivna?
Dodaću još jedan primer: Plaža, leto, vrućina, šljunak, a devojka nabada štiklama od 15cm po kamenju boreći se da ne padne, dok se svi živi oko nje smeju.