Prijava
   

Photoscape

"Photoshop" za neandertalce. Koriste ga najviše oni kojima pogled na početni ekran fotošopa stvara dezorijentisanost i zbunjenost. Ovaj program je besplatan, jednostavan, lak za korišćenje i samim tim vrlo popularan među mlađim generacijama. To je ono što se obavezno koristi pre kačenja slika na fejsbuk (dodavanje oblačića, karakterističnih komentara, kojekakvih ramova, filtera, monohromatskih efekata, etc..)

ili kako da od dobre fotografije napravite lošu...

Komentari

Какве паре би могао да згрне Adobe у Србији, само када би малко поједноставио фотошоп, и на пример додао неки тул који ће вршити репарацију керамичких плочица и остале санитарне керамике.... верујем да би то био прави хит и бум међу малолетницама које своје фотосешне обављају у нуспросторијама....
Замисли само када би Полетова керамика уз само пар кликова мишем прелазила у гранитну неког реномираног произвођача (Cerim, Marcotta, Portobello, Dantas Montague ....) ма просто милина :)

тај исти адобе је прошле године "уложио" у србију 2 милиона динара, које су отишле на дистрибуцију фотошопа по средњим школама. ја до сад не знам која је школа добила пакет производа који су обећавали толико...било је и у ск..