Prijava
   

Pičvajz u Kirgiziji

Do pre nekoliko sati, kao i mnogi moji sugrađani nisam imao jasnu predstavu gde je tačno Kirgizija ili Kirgistan. Na sreću dobri ljudi su me na chatu vukajlije produhovili, tako da znam da je to zemlja u Aziji, kao što sam ja i pretpostavio.

Vratimo se temi, zanimljiva stvar je da kirgiski "huligani" ili "borci za demokratiju" ,kako želite, žele da smene predsednika koga su na isti način doveli na vlast pre 5 godina.

Murija ih roka bojevom municijom, ima nažalost i mrtvih, čak je i glavni pandur te države preminuo od povreda, a građani Srbije su valjda srećni što se negde rokaju, što dalje od nas.

Svaka moguća koincidencija sa eventualnom situacijom u Srbiji je krajnje nenamerna. U svakom slučaju puna podrška demonstrantima!

"Neredi u Kirgiziji, 100 mrtvih"
"Gde bre?"
-----------------------
Posle nekoliko sati me je vukajlija squad prosvetlio.

Komentari

Немој да те понесе овај догађај па да мењаш заставу Мозамбика за киргистанску :).

Иначе први пут кад сам данас видео деловало је као да су Монголи упали у неки руски сибирски град и истерорисали га.

hahahahahaahaha
dobro si me podsetio, mora promena slicke

Видим да те оваква догађања дотакну, али мислим да би теб (нешто ми тако делује можда грешим), застава Нагорно-Карабах (републике), сјајно одговарала као дугорочно решење за аватар :). Прогуглај и проучи мало ако ти не буде досадно.

Brate, ovu zastavu ko da im crtalo dete iz specijalne skole
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8d/Flag_of_Nagorno-Karabakh.svg/800px-Flag_of_Nagorno-Karabakh.svg.png

Jakuze imaju lepse transeve od ove zastave xD :)

a inace ovo nije bratska "drzava"
Bratske drzave su: Somalija, Mozambik, Severna Koreja, Belorusija, Nikaragva, Angola itd a od skora i Kirgistan

:)