Prijava
   

Pijani vic

Obican,cesto vic bez mozga koji se prica u trenucima kad su onaj koji prica vic kao i oni koji ga okruzuju u pripitom stanju.Zbog pripitog stanja u kojem se nalaze taj vic izaziva gromoglasan i iskren smeh koji se nikada ne bi desio da osobe nisu konzumirale alkohol.Vic izaziva nekontrolisano smejanje koje se ne moze obuzdati ni na koji nacin,a sta god neko kaze u tom trenutku samo pojacava efekat i intenzitet smeha.

Pet pijanih drugara,jedan pocinje da prica vic.
Drugar 1:Znaci dolazi hahahahaha(svi se smeju cim je poceo da prica vic)hmhmhm,znaci dolazi konj u pekaru i kaze daj mi jedan hleb...
Drugar 2:Konj u pekari hahahahahaha,o Boze ovo je ludo...
Drugar 1:Znaci trazi hleb a pekarka ga pita da li hoce crni ili beli,a on hahahahahahahahaha(konacno dolazi sebi)...a on kaze nema veze ja sam na biciklu.
U tom trenutku svi pucaju od smeha,pocinju glasno i nekontrolisano da se smeju,jacina smeha nadjacava i Sarapovu kad lupa forhend,izaziva tektonske poremecaje,davno uspavana mitska bica se bude iz visemilenijumskog sna,a oni jednostavno ne mogu da se obuzdaju.

Komentari

Pijani vic je nesto najjace na svetu...ja viceve ne volim niti tu vrstu humora ali kad je u pitanju pripito stanje i pricanje istog to onda dobija drugu demenziju...cerekanje i padanje sa stolice :DDD

Najgore je sto sam se ja smijala makar sam trijezna. xD
+++