Prijava
 1.    

  Pije k'o kozak

  Opšte je poznato da Rusi mnogo piju. Čak je i Marko Polo u svojim putovanjima pisao o nekim ludacima iz današnje Rusije koji sede na zimi i piju neki etilski otrov dok se nazdravljaju. Alkohol ih greje, treba izdržati studen, tako Rusi preživljavaju i ostale pičkematerine. E sad, ako je iko veći Rus od Rusa po tim tipičnim ruskim osobinama - to su onda kozaci.

  Veličanstveni jahači stepe koji jurišaju na svojim doratima pored tihog Dona koji se pruža u nedogled. Gledajući ravnicu koja se može svideti samo Malorusima, Nenadu Čanku i Ištvanu Pastoru hrabri kozaci piju votku sa svojim atamanom na čelu koji pije najbolji ruski standard. Na njih votka ne utiče kao na ostale homo sapijense jer je votka 2/3 jednog kozaka. Štaviše, Juruj Gagarin je sigurno išao u svemir po nalogu kozaka da traži votku da bi video ima li života u svemiru.

  Zato kad za nekog kažeš da pije k'o kozak znaj da je otporan na alkohol ili mu je neki deduška poreklom sa obala Dnjepra.

  -Aleksa, si smuvao onu Nataliju sinoć?
  -Pa onako, jesam recimo...
  -I, je l' bilo nešto?
  -Bilo je da mi je kurva popila sav smirnof...
  -Dobro podnosi alkohol a?
  -Šta bre dobro podnosi, pije k'o kozak nabijem je na sred Crvenog trga, popila mi sve što sadrži etil alkohol u sebi, a mene napila, pre bih u takvom stanju otključao vrata nego jeb'o...a tako sam hteo da je jebem, ima lepe ruske plave oči.