Prijava
   

Pilot koncert

Prvi koncert na većoj turneji. Ukoliko je spremnost benda ili solo umetnika pod znakom pitanja služi da se ispita u kojoj meri stvari funkcionišu kako bi se ispravili nedostaci ukoliko je to moguće ili otkazala turneja ako nije. Lokacija za taj koncert bira se sa ciljem minimizacije potencijalne štete po ugled umetnika i mentalno zdravlje kako njega, tako i publike. Često se pogrešno tumači kao velika čast po domaćina.

Transkript scene iz glavnog štaba Amy Winehouse pred početak povratničke turneje 2011:

Menađer 1: Jebo te bog, moramo sledeće nedelje da krenemo a ova krava se i dalje ne trezni, dođe mi i ja da zagrlim flašu.
Menađer 2: Ma nemoj ni da me podsećaš, još koji put da zasere i ima svima dupe da nam završi na astalu.
Menađer 1: Nego, možda bi rešenje bilo da počnemo turneju u nekoj bestragiji pa da vidimo oće li moći da se sabere bar za koncert il sve da rasturamo i ne da radimo.
Menađer 2: Eee, ta ti vidiš i nije tako glupa, šta veliš za Kazahstan?
Menađer 1: U bre de njih nađe, svet im je naklonjen posle one zajebancije s Boratom pa kontam da bi im oprostili i da nas linčuju, što bi lako moglo da se desi. Jok, treba nam neko mesto da nije daleko al da je van svih tokova, po mogućnosti neka istočna državica što čeka milostinju sa zapada il ulazak u Evropu pa ne smeju da prave sranja a pritom ih niko ne jebe dva posto... samo gde to da iščeprkamo?
Menađer 2: Dobro pitanje, gde ćemo?
Menađer 1: Da ti ga mećemo! Stalno meni zapadne da čistim za njom među elitom jer jelte izgledam bolje od tebe, nemam više nijedno odelo s čitavim kolenima, sve mi se izlizalo. Ajd uključi i ti malo mozak sunce mu poljubim.
Menađer 2: Hmm... a možda Srbija? Tamo su grdni indijanci, poješće sve što im serviramo a čuo sam da ni internet nemaju tako da ništa od prenosa blamaže preko tjuba!
Menađer 1: Džone, ti si toliki jebeni genije da bi te sad u dupe poljubio, Srbija je idealna. Pakuj kofere!

Komentari

Lepo fino zabavno + u centar

i naravno + !