Prijava
   

Pink Hipnoza-zatupljivanje mase velikih razmera

U definiciju ove recenice spada gore navedeni kanal sa sledecim materijalom:
1.Grand Show (Sodora i Gomora novoga doba)
2.Zvezde Granda (cobani i cobanice do juce idoli ovaca,a danas velikog dela omladine u Srbiji i dijaspori)
3.Kursadzije (nacionalisticki krereni s trulim forama,koji su dobili sut kartu s dramskog fakulteta,pa nasli tezgu na Pink-u)
4.Menjam Zenu (Gomila kretena koji foliraju,jer im je bulja zinula za kes)
5.Meksicke sapunice (sluge,bogatasi,konjusari,bastovani,izgubljena deca,bogalji,slepci,placipicke,zle bake...ako sam nesto izostavio dopunite)
6.Ognjen Amidzic-Ami-G Show(jadnik koji drka na poster Ali-G a,dvojna licnost koja se transformise iz kretena u mentola)

Komentari

Mislim da trebaš malo da oladiš sa hejtom :)

ma bole me brige ;P

Sve to stoji i u redu je ali malo je preforsirano ovo anti pink anti grand.i na vukajliji i među normalnim svetom uopšte.ali + za dobru definiciju

tnx,ali ja stvarno ne podnosim pink klinci se isuvise loze na to umesto na nesto sto ima vecu vrednost u zivotu,otud ovoliki hejt :P Peace V

Превише хејта... -

+ za transformisanje od kretena u mentola xD

tnx :P hejteri buuuuuuuaaaaaahahahaha o_O

Brate, kako si uspeo da zaboraviš na Trenutak istine?!

Omg!!! jbg neka ostane nesto i za ostale hejtere pinka,a nadam se da vas ima samo se krijete :P

A reci kad vidish onog Sashu Popovica i Brenu kako se smeju nekoj pijanoj propalici dok se mlati na audiciji, u fazonu su da su neka visha bica... Oloshi!

Пинк је пуштао Лост, нема зајебанције

Zasto svi toliko mrzite pink pa nije toliko los?

Hoće li biti problem ako koristnika pametan nazovem pometen?

Druze,pink je jedan ogroman klan,resen da zatupi ovaj jadni narod do kraja,'ajde reci mi kada si na pinku pogledao neku kulturnu emisiju,ili neku naucnu emisiju koje imas na B92 na primer...ja nisam nikakav intelektualac,ja sam jbn autoelektricar,ali mogu da procenim sta je dobro a sta lose za mene... Peace V ;)

Ja mislim da su sa pinka potekle samo prave stvari. Sad, to što su malo provokativne, pa oni ograničeni ne mogu da ih prihvate, to je već druga stvar. Šta, u rok/punk/metal/hip-hop/ pesmama se peva samo o obrazovanju i o ljubavi i o radosti i generalno lepim stvarima? Jeeeste... Ljudi mrze turbo folk, a i ne znaju zašto ga mrze. Tek tako, da bi bili različiti. Long live turbo folk!
Dok je nama pinka, imamo i neke nade da napredujemo kao društvo, čim nestane pinka, nestade i naša nada. Saleta Popovića za ministra kulture!!!

Hahaha
Ovaj u klipu pravi zid placa!!!!
AAAAaaahaha
+++