Pišite šta 'oćete, samo stavite veliku sliku!

lemaja 2011-02-16 21:40:42 +0000

Čuvena rečenica Gorana Bregovića, negde tokom legendarnih osamdesetih, nakon intervjua za neke novine. Sasvim lepo oslikava stanje uma i duha svih onih koji se guraju pod svetla reflektora - nema veze što osvetljavaju i prljav veš, važno je da me gledaju!

Ova rečenica je najavila jednog od modernih jahača apokalipse - tabloidnu štampu, u koju se pretvaraju sve novine i časopisi, sa veoma retkim (i niskotiražnim) izuzecima. Uz pomoć rijaliti mašinerije, svako ima svojih 15 minuta slave, ali svi se bore da ih produže, makar na pola sata, makar dok se ne udaju bogato, ili steknu dovoljno kapitala da otvore lokal. Samo neka se piše - makar i dobro!

9
373 : 34
  1. А баш сам пре пар дана тражио неку овакву дефиницију. Послужиће у аргументовању! Омиљенујем

  2. i ovo mi je u odabranim??? zezam see +++!

  3. Jebe! Na vise nivoa! *

  4. Sve je više pobornika teorije da je Bregović glavni "krivac" za rat u bivšoj SFRJ.
    Inače, Brega je jedan od mojih ranih gitarskih uzora, nikad se ne stidim to da naglasim.

  5. To je Sekularac prvi izgovorio. Sa ostatkom definicije se slazem.

  6. Mrzim Bregovica i Bijelo Dupe.

  7. Lemaja
    ovo je
    do jaja +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.