Prijava
   

Plazma dečko

Krosover antipodova šmekera i ibarskog magistralca u muškim boksericama - sa slikom lutke Jigsaw-a na njima, ambivalentan i prema Čedici i prema Kosovu, prema crnima, crvenima i zelenima, on je Zeleni zub u zlatnim skejterkama, imun na ideološka zaglupljivanja, Tom Bombadil u XXI veku, toliko ravnodušan na stvarnost da se gubi interesovanje za njim, kreira sopstvene kulturne obrasce i živi i dela u skladu sa njima, on želi JAKO, on želi SNAZNO, on je Čicak Neodoljivi ("vidi sveeeeeee, može sveeeee"), on stavlja Onu, koja se budi ispred Lutke sa naslovne strane, on obrće Fajnal fajt i Tokija
jednim žetonom, ne plače za cigančićima koji prodaju korozivne bojlere
da bi kupili pajdo, njegova riba nosi i starke i haljinice i šnalice i stikle, on je Džon Konstantin u bade-mantilu, on je High Plain Drifter u gradskoj džungli.
Nije ni mačo, ni šmeker, ni fenser, ni šaban, on vas niti sprečava, niti motiviše da odrastete, njemu se, jednostavno, jebe, a vas to, uh, i te kako ume tako da zaboli..

Nikada nisam napisao za defku da je slatka. E, ova je baš baš baš baš slatka!

Komentari

Dugacka defka kao Bulevar jb-te:) Ne znam zasto plazma decko...ali zanimljivo i + od mene, iako je razvodnjeno malo :))

hahahaha sto li se popravio skor na ovom sranju
misterija su glasaci vukajlije keve mi

High Plain Drifter u gradskoj džungli

jebao si mu kevu ovde...

najdraži mi autor.

Brate, svaka čast.

prvi put kad sam procitao definiciju nisam bio odusevljem. deseti put mi se svidjala. dvaesti put sam resio da omiljenujem... dobra je cak i ako nemas u vidu plazma devojku. zapravo, odlicna je :)

definicija je, originalno, osmišljena kao parodija na "Plazma devojku", dok je "primer" suptilno ismevanje sluzavog komentara Black Hole-a na istu.

sva ostala tumačenja i "oduševljavanja" ovim nekoherentnim tekstom, koji nema nikakvu vrednost van domena pošalice, posledica su čistog snobizma.