Prijava
   

Plišani meda

Najučestaliji deo inventara američkog horor filma (osim naravno prangija, močuga, satara, motornih testera i drugih sprava za likvidaciju naivnih tinejdžera). Jezivi meda sa krstom 'mesto oka, prašnjav, izdrpan, najčešće u vlasništvu poremećenog deteta čudne naravi, koje odrasle gleda 'Saću ti jebem kevu' pogledom. Javlja se u više raličitih situacija:

1. Glavni junak ga pronalazi u novootkrivenoj, davno napuštenoj prostoriji, najčešće ubicinoj sobi dok je bio dete, i predstavlja ubicinu omiljenu igračku... iz detinjstva (jer, sada je prešao na oštrije igračke, jebi ga, tukli ga kad je bio mali).

2: Kada roditelji ili komšije zateknu dete oborene glave kako se šunja po mračnom hodniku vukući za sobom plišanog medu. Tada sledi podizanje glave deteta i gore napomenuti 'Saću ti jebem kevu' pogled.

3: Takođe se javlja i u horor igricama poput BioShock-a i F.E.A.R.-a. Fura ga devojčica koja u igri ima ulogu da prošparta pored igrača u deliću sekunde i pokida mu živce. Takođe zajedno sa devojčicom dominira na posterima za igre.

4: Nakon izlaska naših junaka iz prostorije, u kadru ostaje samo plišani meda u pozadini, čija se faca potom polako zumira. To je znak da će biti gutavo.

Komentari

pročitaj definiciju

Saću ti jebem kevu :))
+

Cuca ne spamaj, prijaviću te moderatorima... Borise ne kontam :)