Prijava
   

Pljunuta majka

Svrš na Milfačine oči prilikom orala.

Komentari

ahahahahhahah. to je moj komentar na ovu, jako glupu defku.

i jos jednom, ahahahhaha,

Lord Vukajlije.
Pišem samo kad me pukne inspiracija.
Ja sam umjetnik jebeni. Duša umjetnička.

na ovaj do jaja opis koji pokazuje koliko tvoja inspiracija vrednuje

Koji je tvoj poroblem da mi udjes u profil i lupis 10 minusa?

problem je to sto su defke teska sitcina. aj da ih nisam procitao pa da se zalis nadleznim, ali ovako, a-a.
pogotov kada sam video opis gde pise da pises samo u naletu inspiracije, zanima me kakve bi to ultra tupoumne defke bile da pises bez nje

Ne, nije to problem. Ok je da ti je nesto sranje. I meni nije nesto ova defka, priznacu. Ali da uletis nekome, lupis deset nusmija i kao prokomentarises neku šit malu defkicu koja je kao preživela- pa ti druže ne znam da li si čuo za hejtovanje? Jebo bi ti sad majku zbog ovoga. Bacio sam pogled i na tvoje defke. Neke su ok, neke su sranje. Svakako nisam lupio nusmije i hejtovao na gomili. Dapače, dao sam jedan plus.

Ne znam da li da se žalim modu zbog ovoga ili šta da radimo?

vidis, postoji razlika izmedju hejta i citanja, a cinjenica je da sam ih dobro procitao i nisam nasao ni jedan razlog zbog kojeg bi dobio plus. I ako malo bolje pogledas minuse si dobio na sve defke gde imas manje od 10 reci koje su toliko glupe da zasluzuju groblje, a ponavljam, PISANE SU U NALETU INSPIRACIJE.
i zato nemoj da molis po forumu da se olanik banuje na tri dana zbog spema, jer ako neko treba da bude banovan zbog gluposti to si ti, jer su tvoje defke one koje zatrpavaju neke od dobrih, sto se moze okaraterisati kao spem

Ok druže. Glup si jebiga, ne znam šta drugo da kažem. Bez teksta sam. Koliko godina imaš? Jebeš li štogod?

Do jaja ti je odbrana definicije, narocito ovaj deo gde me nazivas glupim, toliko o tebi i tvom pisaniju. Imam dovoljno da pravim razliku izmedju dobre i lose definicije, koju je napisao prosecni lowtard.

hehe pa ti si još i opasan. Fino uput pa u Lazu. Ako Bog da sreće i zdravlja, ti i tvoj drugar ollanik dobićete godišnji odmor od deset dana, taman fino da se opustite u tandemu.

ne, vidis, ja sam zdravog razuma i ne pisem budalastine i gnusne gluposti kao ti, a verujem da si svestan kakve su i kakav je njihov kvalitet zaista. A kvalitet im je ekvivalent tekstovima pesama danasnjih estradnih kvazi-umetnika, dakle;moze da se svidi samo zatucanim plebejcima sto su rodjeni u pecini, kao i ti. A sto je najgore od svega, ima vas toliko da to zaista i prolazi.
A najpre, zivo me interesuje sta ce biti sa tobom u buducnosti kad se osamostalis, posto bi po ovim glupostima koje izjavljujes zakljucio da nisi sposoban da napravis jaje na oko (a predrkanoj japaskoj tehnologiji neces imati pristupa, jer nisi u stanju da sklopis igracku iz kinder jajeta, a kamoli kompleksnog robota), al ne brini, kao sto sam rekao, razumno sam bice, ostavicu ti broj mobilnog da me pozoves dok budes umirao od gladi na kevinoj sofi, i zprzicu ti neku klopu na brzinu. Besplatno.

hehe opet imaš muda. Ja sam student. Živim sam. Prcam samo vikendom jer ostalim danima moram da drkam, jebiga, faks- teretana malo, ovo ono- kapiraš. Spremam klopu sam sebi, ne se brineš za to. Pravi sam Tarzan. A ti di đete. Da se videti iz tvojih komentara. A ja sam maloumnik koji se prepucava sa tobom. Ideš nadam se na odmor pa ono, izjebi neku ribu na Halkidikuju ili jebi Ollanika, nema trećeg.

Pozdrav tebra,
Mužjak krivi

ахахаха колко сте недојебани, невера

da, zivis sam zahvaljuji rumunskoj penziji keve i caleta koji rmpace da bi ti imao za pljeku i jeftin kondom da ne dobijes sifilis ili gonoreju dok trpas te ulicarke o kojima pricas. zivo me interesuje koliko im picka smrdi kad si ti onaj koji ih kara. A vidis, ja u tarzanu ne vidim nista lose, jer se on shodno svom okruzenju, zaista dobro snasao, za razliku od tebe koji u 21. veku i dalje kopa po kontejnerima i skuplja bakar, kad ostane bez dzeparca.

verujem da ti je lakse sad kad si priznao sam sebi da koliki si maloumnik, tako se resavaju problemi. A za moje seksualne odnose se ne brini, jer vidis, sigurno necu karati smrdljive klosarke kao ti, vec cu pokusati da nadjem koja mi nece dati iz istog razloga kao tebi - a to je da se poslednji put karala kad srbija bila na svetskom prvenstvu u fudbalu. davno bese.

da nadjem neku kojakad je srbija

e zvezdice su sjebale sve i napravile italik, moracu opet da ispravljam greske u tekstu jer tvoj mozak sam ne moze da ih pronadje i doda izostavljeno, jebi ga, kompilkovano je to za vas tupoumne.

da nadjem NEKU koja

kad JE srbija

hahahahahaha (stvarno sam se nasmejao, ono dobar si lik e)

Pa pazi, u duhu pravog Tarzana sada bih trebao da ti polupam pičkicu. Ali neću. Mislim hoću ako dođem ikako do tvog broja. Broja telefona, ne patika. Elem, nazvao si moju ribu dronfuljom? Buraz, za ovo ide glava. Ali dobro, neću biti đecu. Osim toga uskoro ideš na odmor pa da budeš lep za cojke, da mož da umačeš. Lijep pozdrav brate, nemoj više da mi pišeš kumim te Bogom.

Jebi ga, sad razumem zašto si u prethodnim postu spomenuo tvoj odlazak u teretanu, jer si glupi kompleksaš pa si i tu ribu koju imaš navatao na mišiće. Razumem te, verovatno se ložiš na mtv i američke debilčiće iz jersey shora, pa koristiš njihovu metodu za navatavanje nedojebanih pica. A stvarno, ribu ti žalim kad vidim sa kime ima posla, mada, ako malo bolje razmislim, verovatno vam je mozak oboma nedovoljno razvijen, pa vam skupa i ide super.

pozz stakore paorskih shvatanja.

Hvala ti na svemu lepi moj. Stvarno, opet sam bez teksta. Ko sve boravi na ovom sajtu, pa to je strašno. Ništa, nadam se lepom odmoru zbog spema na forumu, hejtovanja na mom profilu i spema defke. Sve najbolje.

Poslednji pozdrav.

Oho, advokat se raspisao.