Prijava
   

Pljuvanje u šake

E jbg jarane, da te neko vidi iz komisije za EU kako prije nego što bilo šta teže od otvaranja vrata pljuneš samog sebe u šake, vjerovatno nikad ne bi primili sirotinju sa Balkana u svoje redove...
Ne razumiju oni nas, dva svijeta, dvije kulture, majka, maćeha, pivo i vino ne idu zajedno...
Al pivo i vinjak.. MOŽE! (ćut bre!)
Šta htjedoh reći... DakleN, pljujem i ja, pljuv'o je imoj ćaća i tvoj sigurno osim ako nije bio gej jelte..
Opljuni pa počni, hhhrrrk! PU! Običaj, ili ne, od vajkada se to radi, lakše mi nekako, sjekira mi onda ne ispada iz ruku, daska sam legne, cigla i krampa da ne pominjem a Hiltovka kao da je rođena u mojim rukama! Iz navike ili šta već počeo sam da pljujem i kad spavam.. pa se našle uvrijeđene.. ja naš'o na pornićima, i oni isto.. ali pljuju vršnjaka.. ja to nikad ne bi!!
Pljunem u šake i odalamim mu šamar.

Komentari

Nije loše, nije lošee :) +

Ma trudim se maksimalno :) Hvala :)

Crnogorče, ovo bi i naslovnu moglo videti!
Stavim sad zvezdicu, pa ću uskoro moći i ja da predlažem...

Fala ćelavi, da ako i ti odrasteš pa da mogneš i ti da predlažeš sa nama ;)

Vrlo zanimljiva defka, mada nisam baš sigurna da i oni to ne rade. Pa u svim crtaćima ima tog pljuvanja. Mada, to su crtaći od pre šezdeset godina, do tad su se emancipovali (čitaj: pogejili). +

Oni možda i jesu, ali ja sam starog kova, iako sam mlad, šta god da je malo teže ja opljunem, jebeš mi majku sad da me pitaš što to radim ne bi ti znao reći :)

Mada, to su crtaći od pre šezdeset godina

Mislio sam da si mlađa :0

Mislio sam da si mlađa :0

A, ja sam misl'a da su to klasici koji se repriziraju. :P

Zdrakula, naratoru! +++

nesss
Crnogorče, ovo bi i naslovnu moglo videti!
Stavim sad zvezdicu, pa ću uskoro moći i ja da predlažem...

naslovnu moglo videti!

Jebote, koji transver!
Ovo je zbrda zdola nažvrljano, ništa nije definisano tako da se ne može svesti pod definiciju. Ovo bi trebalo malo doterati da se sa'rani kako treba, a kakva naslovna.
MINUS

Ништа лично, сигуран сам да си ти добар дечко и све то, али ово је смешно. Прво што није у форми дефиниције, друго што је офрље написано и као што Хогар рече, треба је дотерати за гробље. Реално је њесра и заслужује минус који си од мене и добио. Покушај опет. Јбг.

lepo objašnjeno +ČINA

Meni se sviđa, mada se ne slažem sa nesssom, ako oće da ti predlaže nešto, nek predloži nešto drugo, jer imaš bolje definicije od ove.

Hogar_Strašni™ i Ареи Куен
hvala na kritici, daleko bilo da cu pogrešno shvatiti. Samo je moje mišljenje drugačije, definicija jeste malo nesvakidašnja, što joj ja ne bi uzeo za manu, a napravio sam i uvod i razradio je taman dovoljno da ne smaram. I ja sam definisao tu pojavu, tako da je svakako definicija..
Hvala ostalim autorima :)