Prijava
   

Plodova voda

Voćni sok breskvice. Sa aromom zigota.

Femili pak, 15% gratis.

Komentari

Љубим те у курац! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ок, после целивања да ми облепиш муда апоенима од 500 евра.

Жебо, стипро нама лудацима :Д

Него ме нервира што деца генерално не читају јебене књиге. Кладим се да 85% ликова овде не зна шта је зигот, шта је бресквица...

Може и од 600 евра, ако примаш те апоене?

Па, има то дубљу позадину, брате. Лако је нама било и да читамо, и да блејимо на улици и да циркамо и штајазнам све не, кад нисмо имали оволико технике, са којоом сад кад се дружиш, малтене не мораш ни по леба дизађеш, јел тако? Е, сад, не треба критиковати ни децу толико, ми нисмо имали шта занимљиво да радимо по цео дан, па смо нешто и читали успут, они имају данас све од компа до најбезвезнијих геџета, па оно... Немају кад ни да читају. Верујем да бих и ја исти био да сам се родио 10 година касније.

Знам ја то све, зато сам и захвалан Гвадалупету што сам се родио кад сам се родио.

Може 600 евра, могу и златне полуге.

Starcraft, jel lololo ????

+

Моје детињство је прошло много пре Старкрафта у игрању напољу са аутићима, кад сам био мали Спектрум и Комодор су били будућност :)

Dozvoli...i ja sam takođe obožavao da se igram sa autićima - reli, beše? - a ortak iz kraja koji je prvi nabavio Komodora bio je, da prostiš, PIČKETINA PEDERESKA ( za šta u to vreme nismo ni znali šta znači ) pa nam nije dao da delimo. Jedva dočekah vodu iz gornjeg naslova, čoveče! :))

Код мене у насељу мој другар из разреда набавио комодора први, али је био добар лик, па смо се играли обојица, није био јебени Картмен. После сам га и ја набавио, сад ми жао што сам га продао :)

ne može ovo svako da razume :DDD