Prijava
   

PMS

Neki izvori smatraju da etimologija reči dolazi kao akronim: Pomoli se bogu, Miči se s puta, Spavaj na kauču.
Kompleksna pojava i pipava teritorija, čija definicija uvek preti da zađe u domen šovinizma; jednom mesečno, žene padnu pod delovanje zlih čini u procesu na svaki način sličnom preobražavanju u vukodlaka: jedenje, spavanje, lajanje, nerviranje suseda i ostavljanje haosa koje treba drugi da očisti. U toku ovog prirodnog procesa žena treba da prođe kroz šarenoliku lepezu (u gorem slučaju rolerkoustr) simptoma i emocionalnih stanja. U suštini, to je period kada je ženskim osobama dozvoljen homicid i masakr nad bilo kime, zbog da može da rađa i zbog da jede govna - situacija visoko ironična za mušku osobu koja se nađe u tome (jer svi znaju da je ironija mnogo jeftinija kurva, od kurve logike).
Neki od uočenih simptoma su: nervoza, strah, napadi panike, nesanica, migrene, bol, gasovi, problem sa želudačnom kiselinom, asmatični napadi, alergije, pa sve do (u ekstremnim slučajevima) manične depresije. Primećeno je da se ovi simptomi javljaju i kod žena.

Neki od primera različitih PMS-ova uočenih kod različitih osoba:

- Moj poklon za osmi mart > vaši životi. (praznični pms)
- Ljubav je kad te dočeka s posla sa spremljenim ručkom, pa ga prebiješ, odgledaš "Srećne ljude" i legneš da spavaš (pms u stilu jednog Blica)
- Sanjala sam da sam ujela koleginicu jer me je nervirala (i Jungova žena je imala pms)
- Meni je utorak milion puta užasniji od ponedeljka KAKO TEK UTORAK JEBEM TI BOGA (pms i egzistencijalna kriza)
- Kakva sad kiša, kad sam se taman naoštrila da izađem po vagon hrane? (hleb nasušni pms)
- ADRIJANE NE LJUTI SE JEBEM TI KEVU UBIĆU NAS OBOJE ŠALIM SE BEBI NISAM TAKO MISLILA (britni spirs pms, poznatiji još i kao ledeno bipolarni pms)
- Srbija retardirana, a ja nesposobna ANĐELIMA IDE MI SE EJ DA SU MI KRILA (šalterski pms)
- MOJ NJU JIR REZOLUŠN JE DA UMREM (novogodišnji pms)
- Danas me je nagazila svaka maldita koha od "koleginica" do kasirke, opet ću da se svetim na gsp kontrolorima (GSP pms)
- Istopila sam šećer i sipala preko pomorandže, pomozite mi (glukozni pms)

Komentari