Prijava
   

Pogodi me pesma

Izraz koji može da se čuje samo kada si u žešćem kurcu (Obično zbog devojke), i još ako se tome doda da si pijan, tada te svaka, ali doslovce svaka pesma pogađa, nije bitno da li je to domaća ili strana, nema veze da li jedna rečenica je slična tvojoj situaciji ili je cela pesma, da il si je slušao posle mesečnice, ili ste je jednom slušali zajedno, ona te pogađa. I pri tom pogađanju pesme izraz lica je kao da te trenutno jebe konj. U dupe.

Ortaci na žurci.

Osoba1: Joj brate pogodi me pesma... Lele gde sada da puste in my beadroom kada ima 200 ljudi okolo kako sada da placem.
Osoba2: Brate kako in my beadroom?
Osoba1: Pa brate znaš da je bila kod mene u mojoj spavaćoj sobi. (Ide u mrak da plače sa facom kao da ga je jebao konj. U dupe)

_______________________________________________________________________

Ortaci u kafani

Osoba1: Joj brate da li je moguće da peva sad hej majska zoro, kao da je znao šta ne sme da peva.
Osoba2: Što hej majska zoro brate?
Osoba1: Pa znaš da nam je u maju bilo 2 meseca. JOOOOO pogodi me pesma (Naručuje još pića tražeći utehu u alkoholu, a nece je naci, sa facom kao da ga je jebao konj. U dupe)

Komentari

jedna preporuka..uzmi pancir!

Dragi Track 08, trenutno razmišljam da raskinem sa devojkom koju mnogo volim, jer me jebe kao majmuna, kao najvećeg majmuna na svetu. Nije bila tu 6 dana, bila je preko grane i nismo se čuli za to vreme, sada se vraća i šalje mi poruke preko kurca, i jos nekih milion stvari koje je usput uradila. Ne pogadja me trenutno ni jedna pesma jer mi je muka i od muzike i od zivota. Preko kurca mi je sve, tako da molim te nemoj mi i ti stajati na kurac, i ne kenjaj sa komentarima. MOLIM TE.
Hvala unapred

Ajde Srno, budi muško.

Dragi Gosn'Srno to je zajebancija i u mom kraju se tao kaze!

I sažaljevam slučaj...

retardirano i gej,minus onaj sibirski i antarticki

Track onda izvini ja sam mislio da je hejterski komentar.
A penzionerko, ne mogu da budem musko posto nemam snage za to sada. Onako iskreno Plače mi se, i ne znam sta da radim, a ja nisam neko ko ne zna sta da radi.

A sad kao neki tenkre pricam ljudima od kojih ce verovatno svi misliti da sam idiot, ok jesam, i ja mislim da jesam, ali vi ocigledno niste bili u mojoj situaciji tako da ste neadekvatni da dajete komentare i da me ocenjujete.

A ti rastafar, duvaj.

ne mogu da budem musko posto nemam snage za to sada. Onako iskreno Plače mi se

ako nisi znao, sad si se poneo onako MUŠKI, priznavši to javno:)

sad si se poneo onako MUŠKI

Ahahhahahah,buxsno,mora da se salis

ali vi ocigledno niste bili u mojoj situaciji

Ja jesam bila, možda ne u takvoj, ali u sličnoj (nekad davno), ali sve se to preboli, ima još devojaka na ovom svetu, nije ona jedina.

Nisam siguran da li je ovo tvoja ironija i jos vise omalovazavas Mene ili stvarno mislis to sto si rekao, definitivno ne mogu da zakljucim.

Ahahhahahah,buxsno,mora da se salis

JA SE ŠALIM ONAKO MUŠKI BAŠ LOLOLO!

E pa ako jesi bila onda me razumes, Manijace hvala na recima podrske a ti rastafa opet duvaj. i .!.

Oližeš mi karu. :)
Sad si me oraspoložio :D

ti nemas karu,samo toga nisi svestan izgleda

A ti očigledno nisi imao devojku nikad, pa kenjas kao foka o stvarima koje očito ne shvataš.

Ma on je, Srno, u nekoj svojoj dimenziji X.

Izgleda. Hejter rodjen da hejtuje, šta da se radi...

koliko imas godina,srno?

Dovoljno da budem skenjan zbog stvari koje ti ne razumeš.

ja mislim da si matoriji malo covek i da trebas svatiti koliko ti je defka pateticna...ozbiljno ti to kazem

I to kaže osoba koja ima -1 definiciju, simpatično.

bolje da imam -30,nego 1 ovakvu jadnu

Nisam brate, samo sam kreten koji se zaljubio, i svestan je da je pogresio, a definiciju sam iskenjao jer nisam znao sta da radim tada, jednostavno mi se smucilo sve a nemam gde drugde da iskenjam neko misljenje pa moram ovde. Nema ova definicija veze sa mojom situacijom ne pogadja me ni jedna pesma i jeste pateticna definicija, sranje je, onako iskreno, ali mi je bilo potrebno nesto da skrenem misli. A imam 22 godine.

A Penzionerko :) Hvala

u srno, pa ti si mlad bre baš...

Sa obzirom da si ti strucnjak za ironiju, uzecu ovo kao ironiju, posto bi to mogao da mi kaze samo neko od tridesetak godina ako stvarno misli (A ne ide da matorci od 30 vise po netu celu noc), a ako je ironija onda brate ne znam sta si ocekivao da sam u srednjoj skoli? ili osnovnoj...

Boga mi, mene su baš pogađale pesme. A i sad se desi.

A ne ide da matorci od 30 vise po netu celu noc

Ma ko je bre matorac???

ja sam mladji od tebe godinu dana i imao sam zilion tezih i zajebanijih situacija od raskida sa devojkom,ali mi nikad nije palo na pamet da kukam preko neta o tome...sad si sludjen,ali ces brzo kad te to prodje svatiti koliko je bedno to sto places za devojkom...ja ti ovo govorim za tvoje dobro,ne prozivam te,ti u ovom trenutku ne mozes razmisljati razumno,ali brzo ce te to proci i zapitaces se-,,koji je meni kurac bio da onako patetisem,,...

Proslo me i zapitao sam se, ali opet ovo mi je bio izduvni ventil :)