Politička hajka

Megvič 2015-05-06 21:21:04 +0000

Još jedna linija razdvajanja političke elite od ljudi koji iole poštenim radom zarađuju za hleb i pivo. Ekskluzivna privilegija kojom se svako povlačenje za rukav od strane ruke zakona predstavlja kao spletka nevidljivog a sveprisutnog Neprijatelja, u večitoj borbi za opšte Dobro. A oni (političari) su na strani Dobra: hrabri, nepotkupljivi, predani.
Eventualno ako malo kraduckaju.

-Simke, čujem da imaš novog cimera?
-Jeste, gazda, neki drug član, svu noć kmečao kako je žrtva nekih hajki i progona, izludeo sam. Majke mi, došlo mi da namerno ubijem nekoga.
-Drug član, kažeš? Povedi posle Tresa i Delinkventesa i izvedite jedan orkestrirani napad, nek' se oseti kao kod kuće.
-'oću, gazda, fala, gazda.

4
15 : 8
  1. ništa ja skonto nisam
    piši nekad i za nas gluplje, retki su pametni ovde

  2. Op, op vidi ga. :)
    +++

  3. @Direktor
    Napisao sam definiciju kakvu smatram da pojam zaslužuje, nisam se nešto trudio oko kvaliteta.
    @Prelomni, Džesi
    Grasijas
    m.youtube.com/watch?v=yjZCR_F811Q

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.