Prijava
   

'politički korektna' definicija

Novost na vukajliji po kojoj se (apparently) više ne možemo koristiti ni sitnim vulgarnostima ukoliko ne želimo da nam se desi da napravimo extra definiciju koja pokupi dosta pluseva a potom bude izbrisana od strane moderatora zbog političke nekorektnosti!

Primer bi inicirao brisanje i ove definicije!

Komentari

ne, nije problem da napišeš primer ili da nešto izvređaš na kulturan način. jbg, ako vređaš eksplicitno, verovatno se može uvrediti i neka osoba koja možda gotivi to što ti napadaš i to shvata kao napad na sebe. sa druge strane, ja bih te zamolio da žalbe pišeš na forumu u temi predviđenoj za to a ne u definicijama. i nije poenta da definiciju budu pune eksplicitnog pljuvanja i omalovažavanja, da pokazuju kvazi-patriotizam i internet kurčenje. postoji forum gde se raspravlja o nekim stvarima, pa pogledaj. a ovakav komentar postavljam jer znam da ćeš ga videti i ti a i ostali.

Slažem se da treba sprečiti vređanje ali moja definicija koja je bila ukinuta nije migla apsolutno nikoga da uvredo no ... nema veze... a primedbu sam stavio u definiciju jer mislim da je i pomalo smešna ... uostalom ova definicija će informisati i ostale vukajlijaše da paze te moderatorima ide u korist ;) a usput si mi dao i inspiraciju da definišem 'internet kurčenje' :)

a koja definicija ti je obrisana? daj mi naziv definicije pa ću da pogledam.

definicija 'kaubojski tiganj' koja je sada redefinisana te postoji