Prijava
   

Polu San

Najjača prirodna psihoaktivna situacija. Njene posledice se lako mogu uporediti sa psihoaktivnim supstancama. Pa, počnimo!

Polu San & Alkohol: Iritirajući zvuk tek pristigle poruke vas budi(ali ne potpuno) iz sna! Uzimate telefon, čitate poruku i zatim odgovarate na istu. Poruka je nepovezana, često sa izmešanim slovima. Sutradan se, naravno, ne sećate ni primljene, a ni poslate poruke. Sadrzaj vas, u najgorem slučaju, načini crvenim u licu.

Polu San & Marihuana: Iz nepoznatih razloga se trgnete iz sna i shvatite da vam je jedna ruka/noga paralisana. Drugom rukom je pipkate, pomerate u neverici. Nakon detaljne(najčešće jednominutne) analize, istraživanje polako prelazi u napad panike. Marihuana/Polu San popušta, ruka počinje da dolazi sebi, a vi pravac na kunt.

Polu San & Speed: Opet, gle čuda, budite se iz totalno nepoznatih razloga. Bez gledanja na sat ili kroz prozor, shvatate da kasnite u skolu/na fax/posao. Skačete. Brznom munje(nekih 3 minuta) se spremite kompletno, koristeći multitasking at its best! Kada se razum bar malo osvesti i skrene vam pažnju da bacite ždraku na sat, skapirate da je 2 ujuru i vracate se u krevet tako spremni i orni za jutarnje obaveze.

And, finally, Polu San & Heroin: Telefon zvoni. Budni ste ali bez snage da pomerite bilo koji deo tela. On i dalje zvoni, a snaga se i dalje ne pojavljuje. Neko se konačno smilovao i javio/ili se skačio sa telefona. I dalje ležite beživotno, ni na nebu- ni na zemlji, što bi se reklo :)

Smanjite(podvlacim "smanjite" xD ) opijate! Dosta nam je bede kad nas neko probudi(a i mi sami sebe).

Komentari

Poročno, nema šta. Sviđa mi se.

malo si se presrala, al da je dobro odlicno je! +

Труд, лепа анализа, нова си колико видим све у свему плус.
Практичан савет: избегавај :) xD чисто енглеске фразе (And, finally) у тексту дефиниције јер ти то може овде нанети само штете(минуса).
Добродошла на сајт

Tom, hvala na savetima ;) nisam znala to za engleski...Imacu u vidu sledeci put, ako ga uopste i bude ;)

+
Имаш и полу-сан на суво, кад падаш ка земљи и на неких десетак сантиметара пре но да треснеш, трзнеш ногу. Након тога ил'се будиш, ил' тонеш дубље.

Томе, где су ту уметничке слободе? :)

ет petroff: на истом месту где су и људске, грађанске... 'де сунце не сија;)

у бре, немо'си таки! :)