Prijava
 1.    

  Pomoćni točkovi

  Mali sitni detalj koji pruža vašem mališanu sigurnost dok lagano jezdi na svom biciklu. Sve dok ti točkići ostanu na biciklu, dobro je. Ako se prenesu i na život, e to je već veoma teška priča. Veliki propust koji roditelji čine, čuvajući dete od svega i svačega. Praveći od muškog deteta Milana Stankovića a od ženskog Princezu na zrnu graška. Nadajući se da će tako detetu učiniti uslugu oni mu zapravo samo kupuju vreme, jer kad dete izađe iz Edenskog vrta u kome ga drže, od njega će samo ostati pomoćno točkići.

  - Mile, Mileeeeee!!!!!!
  - Šta se dereš bre, nisam ja još ogluveo !!
  - Mali pao sa bicikle, odrao koleno skroz..
  - Ako, pa šta, tako se postaje muškarčina..
  - Šta muškarčina da izgine dete.. Lepo kažem da mu kupimo sa pomoćnim točkićima..
  - Jes pa posle da budu pomoćni točkići za sve, da neću ja sutra da mu guram dupe dok bude jeb'o ?. Ženo mene kad je brat učio da vozim bicikl, okrenu me nizbrdo i pusti, da nije bilo neke stare šljive pilotirao bi duže nego Braća Rajt, zato mu previj to i nek gura opet.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------
  - Zdravo omladinci, vidim da ste jaki i orni, dakle ovih 300 džaka cementa, treba se presloži, i da se ovo počisti, odradite to i imate dve milke danas po glavi..
  - Izvinite ali to je malo grubo, mislim, mogu li ja da radim nešto drugo, mislim da prenesem neke papire ili tako nešto ?
  - E imam posao za tebe, treba samo da uzmeš i natrljaš na jednu glatku površinu nešto i slobodan si ?
  - Može.. Gde ?
  - Mast na moje dupe konju, kakvog si mi ovo retarda na pomoćne točkiće doveo od sad sam biram radnike..