Prijava
   

Pompezno

Atribut koji ima za cilj da hiberbolički opiše neku svakodnevnu situaciju, reakciju ili izjavu. Dakle, da je napuca.

Uglavnom opisuje neke umišljenje zvezde i njihov umišljeni sjaj. U prirodi stvari iste ne zaslužuju bolja sazvežđa od velikog međeda, vepra ili koze.

Dobro veče poštovani gledaoci imate priliku da pratite pompezni Dnevnik 2, na pompeznom javnom servisu. Najvažnije vesti:

Dodik: Oni i dan danas, posle dvadeset godina, pompezno pričaju o tome da su imali više žrtava nego mi! Ne postoji samo jedna istina o ratu!

Na otvaranju pompezne diskoteke "Prelo" u Borči, pompezno ispala leva dojka, našoj pompeznoj pevačici Nataši Bekvalac. Srećom, ona se sabrala, vratila dojku i nastavila nastup.

Izabranici selektora Žozea Murinja, konačno su pompezno, sa 3:2 pobedili selekciju Trinidada i Tobaga na prijateljskoj utakmici na neutralnom terenu. U pravu su bili svi koji su rekli da nam treba veliko i pompezno plaćeno trenersko ime kako bi prekinuli višegodišnju seriju poraza.

Sutra će biti pompezno toplo, sa mogućim pompeznim pljuskovima. Minimalna temperatura 12 do maksimalnih pompeznih 32.

I još jedno obaveštenje. Molimo sve korisnike javnog servisa da na vreme isplaćuju svoja dugovanja za pretplatu, kako se ne bi pompezno povlačili po sudovima!

Hvala na pažnji!

Komentari

Хахаха, Дејсаро, добра! ++

Ovo si onako pompezno napisao +++

Сутра ће бити помпезно топло, са могућим помпезним пљусковима. Минимална температура 12 до максималних помпезних 32.

Јез добро ал не претеруј, шта је ово који курац!
+

E. šta tebi pada na pamet.