Prijava
   

Ponižavanje pasa

Sve česća pojava u svetu pa i kod nas. Ziljave vlasnice oblače pse u roze haljine, plave džempere, pretvaraju ih u lutke, dozvoljavaju ih da im ližu lice istim onim jezikom kojim su do pre minut lizali sopstvena muda, vode ih kod frizera, pedikira, hrane ih svakojakim govnima i paštetama i vucaraju ih po svakojakim izložbama. Mislim da je jasno šta je pas i koja je njegova uloga, a izigravanje igračke je sušta suprotnost od smisla postojanja pasa.

Danas kad sam se vraćao iz prodavnice video sam čiču kako drži čivavu ili pinča i briše mu dupe jer je srao. Dok mu je brisao dupe, pričao je: ''Alberte, ljubavi, dodji da ti tata obriše guzu''.
Istog momenta mi je došlo da čiču zadavim a Alberta šutnem špicem po sred sveže obrisanog dupeta.

Komentari

da,tuga.u italiji je jedno vreme bio hit da pokupe neko kuče sa ulice i tako ga kupaju,oblače,a kada im dosadi da ga šutnu.nisu jadni psi krivi.

Ja bih za takvo ponasanje i zajebavanje sa zivotinjama bacao ljude u zatvor! Jer stvarno, pas je zivotinja, sposobna da prezivi sve i svasta... Daleko od toga da trebamo da zapostavimo pse ili da ih cuvamo u groznim uslovima, ali ne treba ni preterivati...

Siguran sam da se normalni kerovi smeju ovim kerovima koji su obučeni ili ošišani... "Haha, vidite onog pozera..."

Psuju im majku pedersku :)

Toliko voliš i braniš kerove a želiš da ih šutaš?! Smatraš sebe boljim od onih koji ih (što mi je odvratno) oblače kao lutke? -

Ne želim da ih šutiram... Ja volim pse, i imam šarplaninca kog obožavam. Ovo sa šutiranjem je trebalo da da malu dozu humora i neformalnosti definiciji... Loše za tebe ako ne možeš da podneseš malo nasilja.

Nemam ništa protiv crnog humora, naprotiv...ali je za crni humor potreban humor. A ovo nije smešno, ne zato što mi je žalosno, ili bla, bla, bla, nego mi jednostavno nije nimalo duhovito.

Dobro, skontao sam.. Neduhovit sam i povrh svega glup... Drago mi je sto ti se ne svidja...