Prijava
   

Popaj smoki

To je onaj smoki u trostruko vecoj kesi nego u kesi obicnog smokija a neto mu je trostruko manji. Na pakovanju je nacrtan mornar Popaj kome u nedostatku boja spanac ispada plav a ne zelen, a koza mu je zuta. Kada ga stisnes on se izmrvi toliko da samo mozes da ga smrces. Kada ga jedes on ti toliko osusi usta da posle popijes 3L vode. Naslednik je Jumbo smoki uz koji dobijete naocare za decu ispod 3 god. i koje se odmah polome po ubotrebi. Lokalni Deda Mraz ih poklanja u manjim opstinama (verujem i u vecim) zbog nedostatka novca za neki ozbiljnije grickalice (barem kad sam ja bio mali).

Komentari

Uuu,mora da si odavno bio mali:) Poslednjeg "socijalnog" smokija koji se secam bio je Jumbo, sa sve sloncetom na slici. A sto se ukusa tice - neka pikantna mesavina kartona, sirovog kukuruznog brasna i bajatog 'leba:)

p.s. samo ovo u zagradi, shvatam da je to objasnjenje za "ocenjivace i citaoce" definicija, ali nekako dodje suvisno... od mene + jer se taj smoki tako neodoljivo lepio za zube (pa smo satima nakon konzumacije istog osecali tu carobnu aromu), samo se bojim da ces zbog te zagrade da dobijes i po koji minus.

Briši ovo iz zagrade, da ti ja ne obrišem. :)

Jebem li ga zašto, ali baš sam nešto voleo taj Jumbo smoki. :D

propade mi poso zbog zagrada :P