Prijava
   

Popizditis

Popizditis je virus koji je u Srbiji, i uopšte na Balkanu zavladao tokom devedesetih godina. Za sobom vuče veliki broj i dan danas ne izlečenih slučajeva ove gadne boljke. Procenjuje se da od nje boluje skoro svaka druga osoba u Srbiji. Vrhunac ove bolesti je kad ste i sami sebi preko kurca i sve vas nervira pa čak i komšijin pas koji spava po ceo dan i u životu ga niste čuli da je zalajao - pa vam i to čak smeta! Naravno, tresete se za svaku sitnicu i još malo pa ćete da zalajete na sve što mrda oko vas!

ZA VREME PRENOSA SKUPŠTINE:

E ovi političari... Pa to su bre sve lopovi! Pogledaj ih, sve lopov do lopova! Sve prodaše! Ja bih sve to na sred skvera i da visi za primer! Nema druge!

---------------------------------------------------------------------
ZA VREME FUDBALSKE UTAKMICE:

Gledaj ovog majmuna! Prodao si Srbiju bre! Alooooo bre! Ko ti dade te kopačke, ajde reci mi odma' noge da mu polomim. Ko li ti daje toliku platu da mi je da znam?!

----------------------------------------------------------------------
ZA VREME PRENOSA NEKE LJUBAVNE SERIJE/FILMA:

Gledaj ovo govedo... Pa da l' si bre ti normalan?! Pa da l' znaš da je do malopre jebavao tvoj najbolji drug?! Pa nema... Pa nema... Pa ne može to tako... Gle... I dao joj još i pare... Eeeee, govedo... Ono brdsko govedo...

Komentari