Poslanica

KanameTosen 2013-01-09 23:40:09 +0000

Izjava Srbende o najdužoj i najslavnijoj istoriji i o najboljoj tradiciji njegovog nebeskog naroda. Omaž srbstvu. Objava od strane prosvetljenog i prosvećenog Srbina svim eldepeovcima da spoznaju i oni istinu. Često veliki pristalica deretićke filozofije.

Poslanica No. 1: Оно што се зна око пада тих неосвојивих србских тврђава у Босни,јесте да се Срби из Босне нису хтјели борити за католичког
босанског краља!Иако је био Србин,посљедњи краљ био је католик;то је разлог пада Босне под османску окупацију и предаје тврђава исламском окупатору!

Poslanica No. 2: Херодот (V век с.е.) каже да су Венети и Илири један исти народ. Видели смо да се та два назива односе на Србе. Херодот помиње Сербонско језеро на Средоземном мору испод Синаја, а Тиренско море назива Србским морем. За Трачане каже да су “најбројнији народ на свету, у најмању руку долазе одмах после Индуса”. Његови Трачани су србски Рашани, у које је Херодот убројао сав народ који се касније назива Словенима. Поред тога, и део Средоземног мора, између Крита и Атике, називао се у античко време Србским морем. Трагови тог имена одржали су се и у савременом називу Саронског залива.

Poslanica No. 3: Свето Писмо даје податке о првом аријевском освајачу Нину Беловом Неброду, званом Баку, и о другом аријевском освајачу Сербу Макеридовом, званом Асуру, то јест Сербону. Ниново племе Неброда је још увек живо међу Србима, као и топоними у вези са Нином у старом Расу.

1
9 : 4

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.