Prijava
   

Poslednja konzerva paštete

Najveća spona prijateljstva na fakultetu, ono što se pamti ceo život. Keva poslala par komada da se nađe kad, ti kreten, daš sve na cirku i kurve pa onda sa najboljom ortakinjom deliš poslednji lim iz ormara. Ona ostaje za ceo život, ona je veliki brat. Ne cimaš je za sex, čuvaš je, vodiš je na pivo i gledaš fudbal sa njom.

Posle par godina od svršetka studija, ona ima posao, ti rokaš sa bendom, čujete se tu i tamo, i uvek se setite tih 5 sati ujutru i te poslednje konzerve i smejete se svemu kao da je bilo juče.

Onda prođe dvadesetak godina, ona izgradila karijeru, ti se oženio, jbg naterala te rodbina, bilo ti je "vreme", i opet se čujete dvaput godišnje, smejete se svemu, ćaskate o Pirovim pobedama, sve se nekako dogovarate da se vidite ali nikako da nađete vremena jedno za drugo, ali vas naravno i dalje vezuje nostalgija prema bezbrižnim danima studiranja i cilindričnom parčetu lima koje će da vas proganja dok ste živi.

Onda posle jedno 30 godina, pakuješ sopstvenog klinca za fax, naviru ti uspomene i negde iskopaš broj telefona pa je pozoveš. Posle cela dva zvona čuješ ushićeni ženski glas pun entuzijazma:
"Šta ima seko, je l' si živa?"
"Evo kotrljam, ti?"
"Ma evo pakujem ovog mog seronju za fax pa se setih one ratne konzerve, i tako..."
"Slušaj KONJINO!!! DA SE NOSITE I TI I KONZERVA I PLATON U TRI LEPE PIČKE MATERINE !!! ČEKAM TE CEO ŽIVOT DA SE SMISLIŠ I SAD IMAM 15 MAČAKA, PRIBOR ZA HEKLANJE I JEBENI ARTRITIS. JEBI SE BRE MAJMUNE, JEBALA TE KONZERVA!!!...... tu tu tu tu tu tu tu tu......"

Naravučenije - kupujte paštete u crevu, em su jeftinije, em ne simbolišu radni vek od milion godina koji na kraju samo zarđa.

Komentari

Hahahah, jebote, bravo +++

Pa dobro, mozda u nekom starackom domu ipak uspete da realizujete tu vasu privlacnost. Osim ako i onda ne budes odlucio da joj citas Hegela- terminoligija duha! Ah!
Zvezda!

Pogodio si nekog nejebača sa ovom definicijom....ja brate uvek pitao...bolje nego da se posle kajemo...najbolju drugaricu sam pitao dva dana pred da se uda 'jel ti žao što se nikad nismo kresnuli' kaže 'malo'...

al je dobra definicija i ja dao plus...

Bruse, no bed filings...znaš me, znam te...

AHAHAHAAHAHAH, ma nema frke javio, kapiram da svako ima bar neku koju je propustio :)

Naravučenije - kupujte paštete u crevu, em su jeftinije, em ne simbolišu radni vek od milion godina koji na kraju samo zarđa

Па то је! Купиш паштету у цреву, кад поједеш, ону пластику лепо згужваш у куглицу и заузме ти мање простора у канти за ђубре него конзерва.

црево кад поједеш искористиш као кондом и изјебеш цимерку +

Lepo počelo, prva dva reda, sve dok se nije pojavila ortakinja. Znalo se da će biti neka, ah! nesrećna ljubavna priča.
Džaba na kraju i pokušaj vađenja nekim bajagi duhovitim raspletom i velikim slovima. Ukratko - trivijalno.