Prijava
   

Post-mortem tekstovi u hronici

Nova pošast srpskog novinarstva.Pišu ih najgori novinari sledbenici maksime *O mrtvima sve najbolje*.Po njima umiru i bivaju ubijeni i izbodeni samo oni koji su na mestu zločina bili slučajno a ustvari su išli po jogurt i pavlaku,samo dobroćudni,oni koji su išli u muzičku školu i imali lep rukopis posle ih društvo malo iskvarilo ali bilo je teško vreme šta ćeš...takodje su svi bili dobri drugovi,uvek spremni da pomognu prijatelju u nevolji.

-Dva mladića,kojima je miris benzina bio u krvi u Audiju koji su dobili na nagradnoj igri,nesrećnim slučajem udarili u banderu i izgubili život.(Dva seljaka ukrala tati budžovani Audi,napili se kao dupeta i raspalili u banderu)
-U nesuglasici oko klupskih boja jedan momak izboden tupim predmetom.Drugovi kažu da je bio sjajan prijatelj a profesori da je bio učenik za primer.(Siledžija iz kraja strgao šal Zvezde/Partizana nekom klincu ovaj pozvao starijeg brata sličnog mentalnog sklopa koji ga je izbo šrafcigerom)

Komentari

Писару, ти си мој идол!!! Жива истина, ево код нас на окретници скоро се избола нека тројица у пекари ножевима... вероватно су у новинама написали да су понели ножеве да секу бурек. :)

e pogodio si u žicu :) svaka čast..

pa sta je tu ziva istina ako nisi videla da li si nesto tako napisali u novinama?

išli u muzičku školu i imali lep rukopis

Kakva ljupka stvorenja...