Poštujem

ne'amnadimak 2014-08-30 00:25:06 +0000

Prihvatanje činjenica koje ti ne idu baš u korist, i svojevrsno aminovanje istih.

Pet sati izjutra u pekari ''Akademac''. Dok solidno pijani jedemo neko neukusno i bajato, ali zato nadasve nejestivo pecivo, uliazi prosed, stariji gospodin i obraća se radnici:
-Je l imate kiselu vodu i belo vino?
-Ne. Od tekućina imamo samo jogurt.
-Poštujem.

9
149 : 8
  1. Odlična defka. Ima svetlu budućnost.

  2. Jebiga, ako nema, nema. Šta će čovek
    +

  3. Super ovo, promaklo mi.

  4. bolje odaberite ovo nego govna svakakva
    inače msm da bi prikladniji naslov bio poštovanje sobzorom na objašnjenje a najbolje bi bilo "poštovati" - prihvatiti činjenice........ da ne kenjam više

  5. Xaxaxax... Care.... Ali zato nejestivo.... :D

  6. Najbolji primeri su iz ril lajfa +++

  7. Одлична, пример победио. +++

  8. Ах, пекара Академац, доказ да нема тога што гладан студент не може појести све док је слано и масно. +

  9. радо се враћам читању ове дефке, моћна скроз

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.