Prijava
   

Povampireni petao

Petao koji, umesto da se oglasava kao svi njegovi ortaci ranom zorom, kukurice u pola 1 ujutru. Posto nisam cuo za petlove sa psihickim problemima jedino logicno obljasnjenje je sledece.
Pedericasti vampir ciji lik tumaci Edvard Kulen zbog svojih "Moralnih normi" (citaj zbog nedostatka fizicke snage da savlada bilo sta krupnije) ulazi u kokosinjac. Petao se zastitnicki postavlja izmedju njega i ostatka populacije kokosinjca. Posle dvocasovne borbe, tesko ranjeni Edvard uspeva da ugrize petla za siju i prikupi malo snage za beg.

Nekoliko dana kasnije:
Pola sata posle ponoci.
Lord Cepes Petao izlazi iz kokosinjca. Protresa svoja crna krila, otvara svoj krvlju umazan kljun i ispusta krik, krik koji ledi krv u venama sve zivine u naselju.
KUUUUUUUKUUUUUUUUUURIIIIIIIIIIKUUUUUUUUU!!!

Komentari

Jebao si mu kevu xD /+/

Jedan ovakav zivi u mom komsiluku. Morao sam da mu odam pocast i da ga definisem na Vukajliji =)

hahaha :-)))! I kod mene u komšiluku ima jedan takav, evo baš čekam kad će da se oglasi... +

Izludjuje me svake noci. Jednoga dana cu uzeti sekiru i skratiti ga za glavu. Sekiru od srebra naravno. =)))

Ma dovoljno venac od belog luka oko vrata, jeftinije je ;-) A evo upravo ga sad čujem... Creepy

I kod mene u Jerkovicu jedan se obavezno dernja :D. Plus.

mi smo imali jednog takvog, dok keva nije popizdrknula jedno jutro.... supa je bila prilicno ukusna, moram dodati... xDDDD

ja kad sam bio na nekoliko dana u jedno selo, nije se oglašavao u sred noći, već u sred bela dana, negde oko podneva. Koji li mu je moj?

Podseti me na detinjstvo i odlaske na selo...Imala je moja baba jednog takvog...Al kad on zakukuriče, krenu i ovi komšijski...;-)

Petao sa psihickim problemima heh
+