Prijava
   

Prateća oprema naših pilota

1. Kaciga
2. Padobran
3. Pare (da ima čime čovek da plati taksi do kuće)

Onima što lete u okolini Beograda stavka 3 nije potrebna.

Oni idu GSP-om.

Komentari

au, koliko dobrih definicija danas....
omiljena.....

Drago mi je da ti se dopada. :)

GSP-om... ili peške ako su bili vešti da avion sruše blizu kuće...
+

a otkud nasil pilotima stavka 3.?? xD
+++

Pa prodaju bubreg..il' dignu kredit..ipak je život najbitniji.. :))

Aha, naši avioni su stari i loši (isto kao naš "jugo" što je loš) pa su ove tri stavke obavezna prateća oprema. Šatro, ako se avion pokvari, onda imaš padobran, a ako se padobran pokvari, onda imaš kacigu da ti sačuva glavu. I pare za taksi ako avion padne daleko od Beograda. A pošto su svi naši piloti iz Beograda, ako padnu u okolini Beograda, onda im ni pare nisu potrebne jer mogu peške kući.
Neduhovito, na momente besmisleno i pre svega neoriginalno jer je ovaj vid zajebancije svoj vrhunac i katarzu doživeo sa "jugom".
Eto zato minus.

jer mogu peške kući* - pardon, GSP-om.

Htedoh da kažem Bulgakovu "i nije loše, nemo si toliko kritičan", ali nisam bio svestan da je defka na naslovnoj. Mislio sam da je nova defka, od nekog mladog autora, prva, druga defka u vukajlijaškoj karijeri i taj rad...

@Agilni
Gotovo svi moji negativni komentari odnose se na odabrane definicije. Pošto volim ovaj sajt, mislim da je to jedan od načina da doprinesem njegovom kvalitetu.

Evo, objašnjeno nam je čemu služe pare. Mogu da razumem i funkciju kacige. Kad viši čovek ulazi u skučen prostor, obično potegne glavom u neki jednako tvrd ili tvrđi predmet. Al' koji će mu kurac padobran?! Ne očekujete valjda da će da uzleti!

КАКО МОЖЕШ ДА ПРОЗИВАШ НАШЕ ПИЛОТЕ КОЈИ СУ ЖИВОТ ДАЛИ ЗА ОТАЏБИНУ? У ЧЕМУ СИ ТИ ПРВИ? НОЛЕ СРБИЈА.

Mislim da se ovo odnosi na civilne pilote. Ja znam da je Jat u buli, ali da padaju to bas nije tacno. Glupo i neistinito kako god.

Није бре, кацига је пошто је скутером дошао на посао па му украли скутер па мора да има паре за текси а ако је у београду онда иде падобраном, просто.

А ГСП је скраћеница.

avionu slomiću ti krila

Minus, katapultiran.