Prijava
   

Prateći vokal

Naziv za često ne baš privlačnu pevačicu koja pozajmljuje glas zgodnjikavoj otvaračici usta koja pokušava da se predstavi kao pevačica.

Komentari

Marija Mihajlović,beše?

Da, da. Njoj je jednom (To je istinita istinita priča!) Željko Mitrović rekao da mora prvo da smrša ako želi da izda album za City Records. Ali nije ona jednini primer. Ima mnogo anonimnijih pevačica koje su zbog viška kilograma (često i nedostatka silikona) ostale bez izdatog albuma. Takve gotovo uvek ostaju večiti prateći vokali.

Mariju sam davno slušala uživo.ala peeevaaa...

Meni je te zene zao...

a to jeste,gre'ota što nije dobila komad slave koji zaslužuje talentom.

Bolje izgleda od Marije Šerifović al jbg...

ma lepa je ko lutka,samo što je podebela i izgleda nije dovoljno kučka da se probije ovde.Mariji Šerifović je mama belosvetska,pa progurala dete...

Pored nje, nasi najbolji zenski vokali su: Tanja Jovicevic, Tanja Banjanin, Maja Odzaklijevska, Ivana Negativ, Aleksandra Radovic, Jelena Tomasevic itd.
@kosmopolita: Ma koga je briga, vazno je da imamo cecu, brenu, seku, jecu.

ja od jece dobijem migrenu,ali ozbiljno!!!testirali smo i izistinski me zaboli glava kad joj čujem glas!

Marija Mihajlović je pevala za sve one nazovi-grupe koje su se pojavljivale tokom devedesetih. Pevala je za Dr Iggyja, Duck, Đoganija, umesto Anabele Đogani,...

A sada npr. Ivana Selakov je jedan poslednjih primera devojke koja peva za druge. Bez obzira što izgleda po Pinkovim ''zakonima'', ona i dalje najviše zarađuje pevajući za druge. Sad je i tehnologija napredovala pa je moguće malo promeniti boju glasa da sve te zevačice, ovaj... pevačice ne zvuče isto. Pa pazite na šta nam je estrada spala kad jedna Aleksandra Radović peva prateće vokale na albumima Jelene Karleuše. A s obzirom koliko Karleuša ima neartikulisan glas samo dok govori, njoj ni 10 pratećih vokala ne može da pomogne. Pa ispade da su ''poštenije'' ove koje samo otvaraju usta na tuđ glas nego ove koje pokušavaju da budu ''dive'' koristeći sopstveni glas.

Неписано је правило да је пратећи вокал увек бољи од главног певача.
Једино га јебе харизма.

Ја имам пратећег вокала с којим често наступам у дуету.

@Slavk0: Pohvalno, veoma pohvalno! XD

ma čitala sam ja tebe, i komentarisala...nego sam izlapela...

pa da, svaki put zaboravim da si ti johnny1982...

Е, јбг... Одаде ми ти идентитет. :)