Prijava
   

Pravni fakultet u Beogradu

iliti akvarijum. Odnos muškaraca i žena izgleda od prilike ovako. Od 1500 brucoša, 1000 su devojke. Od njih 1000, nekih 250 su onako, skrndelji, oko 500 sasvim solidnog izgleda, simpatične, slatke, a oko 250 su riburde koje kad vidiš momentalno padneš na dupe. Što se tiče onih 500 likova, pola su fegeti i štreberi, a pola ok-šmekeri. S obzirom da sam u ovoj boljoj polovini, očekuje me jedan diiiiivan period života. Nema veze što svi kažu da je teško. Živijo pravni fakultet!

Komentari

То акваријум? :)
Иди на Филолошки. Тамо иде један мушкарац на 15 жена.

Brate na filoloskom su grobovi naspram pravnog. Spale, fina definicija, ubo si pravi fax. Jedino sto sad poostravaju bolonju, a ne smanjuju znacajnije gradivo tako da si upao u nezgodno vreme. Najbolje je proslo 87 i moje 88, kome su malo smanjili velicinu knjiga, a negativne strane bolonje ne primecuju se toliko koliko kod drugih faxova.

kakav crni filoloski, niste vi bili na megatrendu :)

javim ti se da te pitam za zdravlje kad budeš polagao rim..(nisam pravnik ali ti se ipak javim..)

ma opusteno, kad pogledam kakvi su sve pacijenti zavrsili taj fax i ja cu! ;)

Pazi, nisam rekao da je lagan, osrednje je tezine . Rimsko je haos, ja sam imao srece da sam zabo dobra pitanja, inace ne bi polozi o sigurno. Al kas tome dodas extra drustvo, brooka ribe i mogucnost da neko vreme manje ucis (ili uopste), neko malo vise zapnes.. ma moze se :)

pazi, ja stvarno volim to. pogotovo istoriju - rim narocito. volim da uvek isteram svoje, a nije mi tesko kad je frka da sednem i zapnem, u stanju sam da sedim i po 12 sati nad knjigom sa vrlo malim pauzama. :)
samo sto to radim kad je bas frka, inace se zajebavam svaki dan po ceo dan. :D

+ ako nista onda zbog poprilicno verodostojen definiije...ucenje je naravo apsolutno nemoguce(u citaonici) jer svakog trenutka prolazi kroz prostoriju ona cetvrtina riba od kojih padas na dupe (al doslovno lik se puko u stepenice zagledan u "obline" jede od koleginica, imaj u vidu da je leto atm)...bas kao sto kazes, predstoji divan period zivota...

Pozdravi mi Žiku Bujuklića :)

Joooooj cuti, idiem vec 3 vikenda na pripreme na fax, znaci to je haos sa njim! Ne znam ko je grdji (u pozitivnom smislu), da li on, da li Voja. To su takvi shockovi!!! Meni 2 sata sa njima prodje, znaci kao da sam pucnuo prstima. Cekaj, sad cu da ga definisiem!!!

Žika je zakon. Malo je takvih profesora. A Voja i Sima Avramović su blesavi do jaja :)

Pazi sad: Usli mi u amfiteatar i cekamo da pocnu pripreme. Voja se nesto zadrzao ispred vrata i nakon nekog vremena ulazi i za njim nekih 15-20 lkikova i likusa. Kad su svi seli kaze on: Molim vas da me sledeci put kad zaboravite propusnice ne docekujete ispred vrata sa pogledom ranjenog psa... :)))))))))))

A, pretpostavljam, sve vreme mrtav ozbiljan :)

pa da! samo tako smoren lupa gluposti, mi umiremo!!!

" u stanju sam da sedim i po 12 sati nad knjigom sa vrlo malim pauzama. :)
samo sto to radim kad je bas frka, inace se zajebavam svaki dan po ceo dan. :D"

realna prica skroz, ja isto tako, citaonicu izbegavam, bas zbog ovih ribetina, ili sednem tako da gledam u zid :D

hahah potpisujem definiciju!!! :DDD

hvalite me usta moja

citaonica je najbolje mesto za spavanje....ne mozes tamo nesto extra da ucis, em prolaze dobre ribe, em skripe one stepenice kada s neko penje...

Samo dobro podmazi i sve sredjeno. :)

Ja kod debeljka polazem za neki dan uporednu, nek mi je sa srecom :)