Prijava
   

Pravni fakultet

Ono što završiš u slobodnom vremenu dok studiraš ETF.

Komentari

Hahahahahaha, svaka ti čast, baš si me lepo nasmejao, upravo zato što studiram prava;)

aj zavrsi moj pravni umesto mene,ukoliko imas sobodnog vremena?

ovo sto te je varnavarrr pitala u stvari znači da ti je zaklala minus! Varnavarrr je hejter i ima užasan profil a ja sam Šelok Holems i nepismen da!

mnogo si se ti uziveo za nekog koga boli k****... valjda si tako rekao ;)

To je bilo nekad tako,sad je obratno.

Sve je to danas boza. Mlacenje prazne slame.

Ma važi.Lakše je onom kome ide matematika da završi ETF nego onome kome idu društvene nauke i učenje milijardi strani koje se onda na ispitu reprodukuju da završi Pravni.
Iz prostog razloga što je na Pravnom merodavnije sve drugo osim znanja i kvaliteta.

pa ja jesam etf-ovac al nije pravni naivan,treba buksati,bolje da si pomenuo singudunum,megatrend,razne menadzmente u svemu i svacemu,komunikacije i informatike,kao i kosovske univerzitete.

Zasto su ovi sa ETF ovako iskompleksirani...cemu uzaludne rasprave...ja sam pravnica i poznajem dosta pametnih sa ETF, ali...ETF su generalno (cast izuzecima) ljudi koji nisu u zivotu procitali ni veselu svesku, usko profilisani, sa ne bas zavidnim nivoom izrazavanja, o opstoj kulturi necu ni da pricam. Pravnici nisu za matematiku ali su za nesto drugo za sta ovi nisu. Sad da budem odvratna pa da kazem da ETF-ovci mahom imaju muku oko sastavljanja prosto prosirene recenice. I nije mi jasno zasto se stalno uporedjuju sa pravnim ako su sigurni da su NIVO. E sad, sta je za koga nivo... A inace najlepse je citati mudrosti ovih sto pojma nemaju sta je pravo zapravo. Takvi su najbucniji..."Kad pametan zacuti, budala progovori" nazalost jos od Andrica do danas...